CHP ‘Karadeniz Masası’ Samsun’da toplandı!

CHP ‘Karadeniz Masası’ Samsun’da toplandı!
8 Kasım 2022 20:21

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel’in ev sahipliğinde Karadeniz Masası Koordinatörü Parti Meclis Üyesi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Ordu İl Başkanı Atila Şahin, Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu, Sinop İl Başkanı İnan Savaş Yüksel Orta Karadeniz Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Karadeniz Masası Koordinatörü Sayın Hasan Baltacı yapmış olduğu açıklamada;

 

“10 ay önce Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı’nın başkanlığında kurmuş olduğumuz Karadeniz Masasının bugün 5 ilinin değerlendirme toplantısını gerçekleştirdik. Çalışmalarımız kapsamında bugün de Samsun’da gördük ki 5 ilimizde üyelerimiz ciddi anlamda artmış. Sandık güvenliğimiz %100 oranında sağlanmış. Özellikle partimize yıllardır teveccüh göstermeyen hemşerilerimiz yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda partimize oy verme kararı almış. Biz örgütümüzle birlikte Karadeniz’de halkın iktidarına her gün daha da yaklaştığımızı net olarak görüyor, 5 İl başkanlarımızın şahsında bütün örgütlerimize vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

CHP İl Başkanı Fatih Türkel yapmış olduğu açıklamada;

 

 

“Sayın Parti Meclis Üyemizi ve İl Başkanlarımızı Samsun’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Genel Merkezimizin ortaya koyduğu çalışma programımız ve iller karnelerimiz ile ilgili çok kıymetli değerlendirmeler yaptık. Samsun dahil 4 ilimizde ve diğer Karadeniz illerimizde yapılan çalışmaları kazanılan başarıyı bilimsel verilerle ortaya koyduk. Örgütümüzle mükemmel bir dayanışma içerisinde genel başkanımızın önderliğinde iktidara emin adımlarla yürüyoruz. Sandıklarımız emin ellerde şimdiye kadar partimize oy vermemiş acaba ile bakan bütün seçmenlerimizi biliyor ve yanlarında olmaya devam ediyoruz. Aralık ayı itibariyle başlatacağımız programda Samsun’da ilk etapta 250 bin hanemizin kapısını çalıp hemşerilerimizin hal ve hatırlarını soracağız. Yoksulluğu, yolsuzluğu, işsizliği nasıl çözeceğiz vatandaşımıza anlatacağız.

Aralık ayında Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızın ve bölge milletvekillerimizin katılımı ile AK Parti’den ve MHP’den istifa ederek partimize üye olmuş kıymetli üyelerimizin rozetlerini takacağız.

Bütün hemşerilerimiz rahat olsun dertlerini sıkıntılarını biliyoruz. CHP varsa herkes için var. Ülkemizi düzlüğe hep birlikte çıkaracağız.” Dedi