CHP Genel Merkezi yine polis koridoru altında!

CHP Genel Merkezi yine polis koridoru altında!
28 Mayıs 2023 17:02

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin 14 Mayıs seçim akşamı verdiği bir kararla CHP Genel Merkezi polis ablukasına aldırılmış ve bu karar CHP’lilerin tepkisini çekmişti.

 

 H&H ÖZEL HABER

 

Oyunu kullanıp büyük bir heyecan ve mutlulukla CHP Genel Merkezi’ne giden CHP’li yurttaşlar karşılarında buldukları polis ablukası nedeniyle Genel Merkez’e yaklaşamamış ve hayal kırıklığı yaşamışlardı.

 

14 Mayıs Pazar akşamı CHP Genel Merkezi işte böyleydi:

r1 r2 r3

 

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda da CHP’liler ne yazık ki yine aynı manzarayla karşılaştı.

 

CHP Genel  Merkezi bugün de polis koridoru altında.

 

14 Mayıs akşamı Genel Merkez’e heyecanlarını paylaşmak için giden ama karşılarında “polis duvarı” bulan CHP seçmeninin moralinin bozulması üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun devreye girdiği belirtilmişti.

 

İmamoğlu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ricası üzerine bu akşam CHP Genel Merkezi’nin önündeki alan seçmene açılacaktı. Ancak Selin Sayek Böke tüm tepkilere rağmen “anlaşılamayan” bir nedenle CHP Genel Merkezi’ni seçmene, CHP örgütlerine kapattı.

 

Anlaşılan CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, 1. tur akşamı Genel Merkez’e gelip hevesleri kursağında evlerine dönmek zorunda kalan CHP tabanını umursamadan yasaklara sığınmaya devam etti.