CHP gençliğinden önemli adım

CHP gençliğinden önemli adım
16 Ağustos 2013 09:57

CHP Gençliği medyada artık daha etkin olacak.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları, Genel Başkan Yardımcısı Recep Karakoç’un başkanlığında Basın-Yayın ve Propaganda Komitesi kurdu.

Amaçlarının CHP Gençlik Kolları’nın medyada ve sosyal medyada daha etkin bir şekilde yer bulmasını sağlamak olduğunu belirten Recep Karakoç yaptığı açıklamada, AKP’nin 11 yıllık iktidarı döneminde basın özgürlüğünün ağır yara aldığını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın medyayı adeta kuşatma altına aldığını savunan Karakoç, “Türk basının geçtiği bu karanlık yolda, bizler de CHP Gençlik Kolları olarak, daima tarafsız ve bağımsız medyanın yanında saf tutuyoruz” dedi.

CHP Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu’nun kararıyla Basın-Yayın ve Propaganda Komitesi’nin başkanlığını üstlendiğini belirten Karakoç, yandaş medya hegemonyasına rağmen bütün eylemlerinin, etkinliklerinin ve açıklamalarının medyada daha fazla yer bulacağını ifade etti. Komitede görev alan diğer isimlerse şöyle: Gökhan Babayiğit – Basın Bülteni Hazırlama, Burcu Özkan – Basın Takip, Fırat Irmak – Anlık Sosyal Medya İletişimi, Tanya Güleryüzlü – Sosyal Medya İletişimi.