CHP Çanakkale’de kurultay delegeleri toplandı!

CHP Çanakkale’de kurultay delegeleri toplandı!
16 Temmuz 2020 14:13

CHP Çanakkale İl Örgütü seçimlerinde il başkanlığını kazanan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan destekli Metin Ümit Ural’ın listesi Kurultay Delegeliklerini kaybetmişti. Sadece 4 oy farkla kazandıkları seçimde, il başkanı seçilen Metin Ümit Ural ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın aralarında olduğu kurultay delege listesi saf dışı kalarak, seçimi 4 oy ile kaybeden İsmet Güneşhan’ın da aralarında olduğu 8 Kurultay delegesi seçilmişti.

 
Çanakkale bilindiği gibi 8 Kurultay Delegesinin yanısıra iki milletvekili ve CHP YDK Üyesi olan Serdar Soydan ile birlikte 11 delege tarafından temsil edilecek..

 

Ankara’da yapılacak büyük Kurultay öncesinde ise Kurultay Delegeleri toplantı yaparak, kurultay tavırlarını belirlemek için yol haritası çizdikleri öğrenildi.

 
İsmet Güneşhan yaptığı açıklama,”25-26 Temmuz 2020 tarihinde Ankara’da yapılacak olan Büyük Kurultay ile ilgili olarak Doğal Delege YDK üyesi Serdar Soydan, Çanakkale Kurultay Delegeleri Ayvacık ilçe başkanı Emre Öz, Bayramiç ilçe başkanı Emin Fidan, Biga ilçe başkanı Osman Öztürk, Eceabat ilçe başkanı Metin Övün, Ezine ilçe başkanı Caner Şahin, Gelibolu ilçe başkanı İsmail Parlak ve Lapseki ilçe başkanı Yaşar Genç bir araya geldik”dedi.