CHP binasındaki pankart valilik kararıyla söküldü

CHP binasındaki pankart valilik kararıyla söküldü
31 Aralık 2021 12:30

CHP Eskişehir İl Başkanlığı’na, kur korumalı TL mevduat hesabı uygulamasına tepki olarak asılan pankart polis tarafından söküldü. İl başkanı Recep Taşel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Yoksulluğu yönetmek isteyen anlayış, bu durumu halkımız bilsin istemiyor. Sözümüz var; yoksulluğu bu topraklarda bitireceğiz! Pankartımız kayıp” dedi.

 
CHP Eskişehir İl Başkanlığı’na, kur korumalı TL mevduat hesabı uygulamasına tepki olarak asılan “Faizci kazanacak, millet ödeyecek. Ekmeğe vergi, faizciye dolar garantili faiz” yazılı pankart dün gece ortadan kayboldu. CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, pankartın Eskişehir Valiliği’nin kararıyla polis tarafından söküldüğünü açıkladı.

 
ANKA’dan Özge Zaim’in haberine göre, CHP Eskişehir İl Başkanlığı’nın Akarbaşı Mahallesi Pilot Sokak’taki binasının 3’üncü katına, hükümetin kur korumalı TL mevduat hesabı uygulamasına tepki olarak dün bir pankart asıldı. Ekmek görselinin yer aldığı ve üzerinde “Faizci kazanacak, millet ödeyecek. Ekmeğe vergi, faizciye dolar garantili faiz” yazılı pankart, gece saatlerinde binadan söküldü.