Cem Küçük’ün FETÖ arşivi ortaya çıktı: Alnından öpülecek insanlar

Cem Küçük’ün FETÖ arşivi ortaya çıktı: Alnından öpülecek insanlar
17 Temmuz 2022 11:15

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. ABD ile işbirliği yapan FETÖ’nün askerleri kalkışma gerçekleştirmiş ve 251 vatandaşımız şehit olmuştu. Darbeyi gerçekleştiren birçok FETÖ üyesi de ABD’ye kaçmıştı.

 

 

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük 15 Temmuz’un yıldönümünde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Gene bazı sanatçı, türkücü, şarkıcı, oyuncu, komedyenden tek bir 15 Temmuz paylaşımı yok. Aslında kimin hangi düşüncede olduğunu hepimiz biliyoruz. Benimki de laf” diyerek 15 Temmuz paylaşımı yapmayanlara sitem etmişti. Cem Küçük’ün bu paylaşımının ardından sosyal medyada FETÖ arşivi ortaya çıktı.

cem-kucukun-feto-arsivi-ortaya-cikti-alnindan-opulecek-insanlar-1

 

 

Küçük’ün 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminden 1 yıl önce ortaya çıkan Pensilvanya tabelası altında çektirdiği fotoğrafı gündeme geldi. Cem Küçük’ün 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet (2013)Operasyonunun olduğu günün akşamı yaptığı konuşmada dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcılara Küçük’e katıldığı bir programda “güzel insanlar” diye tanımladığı FETÖ’yü överek, “Bu kavga Cemaat-Hükümet kavgası değil. Bütün dünyada güzel hizmetler yapan güzel insanlara iftira atmak olmaz” sözünü ve Fatih Portakal’ın programında “Yüzde 99’u alnından öpülecek insanlar” ifadelerini kullandığını da hatırlattı.