Cem Küçük bu defa Birce Akalay’ı, Gökhan Özoğuz’u ve Şahan Gökbakar’ı hedef aldı!

Cem Küçük bu defa Birce Akalay’ı, Gökhan Özoğuz’u ve Şahan Gökbakar’ı hedef aldı!
25 Temmuz 2022 08:03

Döviz kurundaki artışa sosyal medya hesabından tepki gösteren Birce Akalay’ı tehdit eden gazeteci Cem Küçük, bugünkü yazısında da oyuncuyu hedef almayı sürdürdü.

 

 

Bu kez dozu artıran Cem Küçük, bugün yayımlanan “Birce Akalay hadisesi hepimize neleri hatırlattı?” başlıklı yazısında, ‘Athena’ grubunun solisti müzisyen Gökhan Özoğuz, komedyen Şahan Gökbakar, oyuncu Memet Ali Alabora gibi isimlere yönelik ‘nefretini’ de ortaya koydu.

“FETÖ’cüler ve sizlerin dostu Hayko Bağdat tarzı Marksist FETÖ yardakçıları fare gibi kaçmadı mı? Engin Özkoç ile aynı kafaya sahip CHP’li Aykan Erdemir fare gibi kaçmadı mı?” ifadelerini kullanan Küçük, şöyle devam etti:

“Şimdi bana organize küfrettiren; Birce Akalay’larla, Athena Gökhan’larla, Şahan Gökbakar’larla aynı kafaya sahip Gezi kalkışmacısı Mehmet Ali Alabora ülkemizden fare gibi kaçmadı mı? Tam 8 senedir Londra’da İngiliz emperyalizmine sığınmış durumda Alabora… PKK’lılar, FETÖ’cüler, Marksistler fare gibi kaçtılar Türkiye’mizden. Bunlar da kaçacak. Biz dimdik ayakta kalacağız her zaman olduğu gibi.

Biz bu ülkenin Türk milliyetçileri ve Müslüman muhafazakârları yani Türklük gururuna ve İslam şuuruna sahip kahir ekseriyeti mücadeleye hazırız. Biz kefenimizi cebimize koymuş insanlarız. Bizler ölümden korkmayız ama sizler tavuklar gibi korkaksınız.

Hele o Marksist sanatçı takımı dünyanın en korkak insan tipleridir. Bunlara hükûmete yakın kanallardan, ATV’den, Kanal D’den, Star TV’den, TV8’den, TRT’den yüksek ücretle dizi teklifi gelsin anında hükûmet lehine dönerler. Hükûmet yalakalığı yaparlar. Böyle onlarca örnek var.”