Çam Fıstığı Fiyatı

Çam Fıstığı Fiyatı
21 Eylül 2022 09:08

Çam fıstığı faydaları oldukça fazladır. Dolayısıyla sofralarınızdan eksik etmemeniz önerilen besinlerden bir tanesidir. 100 gramın ortalama 14 gram protein, 597 miligram potasyum, vitaminler ve mineraller bulunur.

Dolmalık fıstık olarak bilinen bu fıstık genellikle dolmalarda, pilavlarda ve tatlılarda kullanılmaktadır. Bu bakımdan geniş bir kullanım yeri vardır. Yağ asidi içeriği sayesinde iştahı bastıran kuruyemiş, böylece daha az yemenize yardımcı olur. Böylece kilo kontrolü yapmanızı da sağlar.

Zengin besin değerlerine sahip olduğu için enerjinizi arttırarak gün boyu sizi destekler. Bunun yanı sıra şeker hastalığına ve kalp krizlerine de mineral içeriğiyle yardım edebilir. Romatizmal ağrılara da faydalıdır.

Bunun yanı sıra hamile kadınların tüketmesi durumunda hem bebeğin gelişimini hem de anneyi desteklemektedir. Bunların dışında çam fıstığı faydaları saymakla bitmez. Dolayısıyla mutfağınızda bulunması ve düzenli olarak tüketilmesi gereken bir besindir.

Çam Fıstığı Fiyatı Ne Kadar?

Türk mutfağında birçok yemek türünde kullanan çam fıstığı, yüksek besin değerlerine sahiptir. Serin ve kuru bir yerde muhafaza edilmesi gerekir. Küçük çocukların nefes borusuna kaçabileceği için ebeveynlerin dikkatli olması önerilir.

Meraklılar Kuruyemiş 500 gramlık ambalajlarda sunduğu bu kuruyemişte uygun çam fıstığı fiyatı önermektedir. Pastacılık kuruyemişleri kategorisinden bu ürüne ulaşabilir, hemen sipariş verebilirsiniz. Ürünlerimizin hepsi taze bir şekilde size ulaştırıldığı için endişelenmeden tüketebilirsiniz. Ağzı açıldıktan sonra kavanozda ağzı kapalı şekilde koruyabilirsiniz.