‘Çağırırsan çöIIere geIirim’

‘Çağırırsan çöIIere geIirim’
24 Mayıs 2021 09:21

Burdur Valisi Ali Arslantaş, sosyal medya hesabı üzerinden Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’la fotoğraf paylaşarak “Mecnun değiIim dost; Iakin çağırırsan çöIIere geIirim!” notunu düştü.

 

 

 
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker çektiği son videoda, Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım’ın uyuşturucu ticaretinin güzergahını değiştirmek için Venezuela’ya gittiğini iddia etmişti.

 

 

İddiaların ardından oğlunun Venezuela’ya gittiğini kabul eden Binali Yıldırım, Erkam Yıldırım’ın hayır işleri için bu ülkede bulunduğunu ileri sürdü. Yıldırım, “Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek, bize yapılabilecek en büyük hakarettir, en büyük yanlıştır. Tümüyle reddediyorum. Bu olsa olsa ‘çamur at izi kalsın’ türünden bir suçlamadır ama unutmayalım ki çamur atanın önce kendi elleri kirlenir. Oğlum Venezuela’ya gitmiştir. Orada bahsedildiği gibi ocakta, şubatta değil geçen sene aralık ayında gitmiştir. Beraberinde de Covid ile mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerinin tespiti, maske gibi birtakım malzemeler götürüp dağıtmıştır” ifadelerini kullandı.

 

 

Peker’in iddalarının ardından Binali Yıldırım’ın açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu. İktidara yakın kesimler ise Binali Yıldırım’ı ve oğlu Erkam Yıldırım’ı savunan paylaşımlarda bulundu. Bu paylaşımları yapan isimlerden bir tanesi de Burdur Valisi Ali Arslantaş oldu.

 

Arslantaş, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Mecnun değiIim dost; Iakin çağırırsan çöIIere geIirim! Mevlana” ifadelerini kullandı.

 

225155633-vali-ali