Büyük Vizyonlu Water AEG Ürünleri

Büyük Vizyonlu Water AEG Ürünleri
29 Mart 2023 14:42

Vizyon sahibi Water AEG ürünleri 2023 yılı itibari ile görücüye çıkmış bulunuyor. Her biri özel, her biri birbirinden kapsamlı çalışma performansı ile göz dolduruyor.  Water AEG Türkiye pazarına adım atarken planlar dahilinde gereken ilgiyi buluyor. Bu bağlamda yıl bazlı özel hedeflerin oluşması da kaçınılmaz oluyor. Kısa sürede çok sayıda bayilik çalışması halan sürerken ileri ki dönemlerde markaya ait ürünlerin girmediği alan kalmayacağı düşünülüyor.

2023 Yılı İcraatları ve Yıl Sonu Hedefleri

Ev tipi, işyeri tipi ve endüstriyel su arıtma sistemleri konusunda şu ana kadar hatırı sayılır bir performans ile öne çıkan Water AEG markası, yıl sonu hedeflerini de açıkladı. Gerekli açıklama ise Water AEG danışman direktörü Okan KERSE ’den geldi. 2023 yılının sonuna gelindiğinde 100 bin noktaya Water AEG cihazları nın ulaşacağı vurgulandı. Yapılan çarpıcı hedef açıklaması ile tüm gözler markanın yenilikçi ürün gruplarına çevrildi.

Water AEG ve Önemli Yararları

Firma, çok kaliteli su arıtma sistemlerini görücüye çıkardıktan sonra kullanıcılar da etkili sonuçları deneyimleme fırsatı buluyor.

100 bin aile hedefine kolayca ulaşabilmesi beklenen Water AEG su arıtma sistemlerinin yüksek kaliteli suyu ortaya çıkarabilmesi memnuniyet oluşturuyor.

Plastik şişelerden kurtulmayı, damacana siparişlerine son vermeyi amaçlayan marka, ekonomik kullanım cihazları ile ev tipi ve iş yeri tipi türündeki her tasarımı ile yarar sağlamaya devam ediyor. Water AEG su arıtma sistemleri gelişmiş filtreleme ve teknolojik detayları ile kısa sürede birçok kişinin hayatında yer almaya devam ediyor.

Temiz ve Kaliteli Suyun Serüveni

Su arıtma sistemlerinde temiz su kadar kalite de önemli bir yer oluşturuyor. İnsan sağlığı için en temel bileşen olan su, olması gerektiği hale getirilerek vücut için en faydalı hale geliyor.

Water AEG su arıtma sistemleri, her musluktan akan suyun kalitesini özel çalışma prensibine sahip ürünleri ile yükseltiyor. Bunu yaparken; ters osmos yöntemini tercih ediyor. Çünkü bu sayede mikropartiküllerin her biri sudan ayrıştırılıyor. Water AEG su arıtma cihazları arıtma ve filtreleme işlemleri ile suda yer tutan tüm zararlı maddeleri ortadan kaldırabiliyor.

Her Ortamda Water AEG!

Water AEG su arıtma sistemleri, fark oluşturan kullanım özellikleri ile artık hayatın her noktasında yerini alıyor. Kolay kurulum aşamaları her bölgeye kolayca yerleşen tasarımları ile herkesin sağlıklı suya kavuşması amaçlanıyor. Kurulum işlemleri ise işinde uzman teknik personellerce yürütülüyor, kullanım, bakım, onarım ve teknik servis anlamında da kullanıcı dostu detayları ile marka ön plana çıkıyor.

Water AEG Hayatlara Dokunuyor

Water AEG markası sadece tasarladığı ürünleri Türkiye pazarında satmakla sınırlı kalmıyor Buna ek olarak çok sayıda sosyal sorumluluk projesi ile sektördeki kişilere örnek oluşturuyor. Yapmış olduğu cihaz ya yatırımlarının yanı sıra; sosyal sorumluluk projeleri için de Ar-ge çalışmalarına yüksek bütçe sağlıyor.