‘Büyük bir emek yok oldu’

‘Büyük bir emek yok oldu’
27 Ağustos 2021 10:12

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve CHP İlçe Başkanı Aytaç Akın Saray’ın Edirköy Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen bir nedenle dün sabah saatlerinde yangın çıkan saman deposunda incelemelerde bulundu. Yangında mal kaybına uğrayan Samet Çetin’e geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Yüceer “Sabahın ilk saatlerinde çıkan bu yangının sebebi araştırılmalı. Büyük bir emek yok oldu. Zarar büyük, çok üzgünüz. Hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

 

CHP PM Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve CHP İlçe Başkanı Aytaç Akın Saray’ın Edirköy Mahallesi’nde saman balyalarının bulunduğu depoda çıkan yangını yerinde inceledi.

 

 

“CAN KAYBI OLMAMASI TEK TESELLİMİZ”

Yangında deposu ve 165 bin saman balyası yanan Samet Çetin’e geçmiş olsun dileklerini ileten Dr. Yüceer, “Yangında can kaybı yaşanmaması tek tesellimiz. Ama sabahın ilk saatlerinde çıkan bu yangının sebepleri dikkatle araştırılmalı. Burada yanan basitçe saman balyaları olarak görülmemeli. Burada çok büyük bir emek yandı, alın teri yandı. Yangının çıkmasının üstünden 12 saat geçmesine rağmen hala soğutma çalışmaları devam ediyor. İtfaiyecilerimiz soğutma çalışmalarının günlerce sürebileceğini belirtiyor. Burada bu büyük emeğin yandığını izlemek çok acı. Üstelik saman yanıcı madde olduğu sigorta şirketleri sigorta yapmıyorlar. Bu depoda çıkan yangının maliyeti yaklaşık 5 milyon Türk lirası ediyor ve hiçbir şekilde tazmin edilemeyecek. Zarar büyük, çok üzgünüz. Hemşerilerime bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

rr rrrr