Büstiyer Tasarımları Göz Dolduruyor

Büstiyer Tasarımları Göz Dolduruyor
29 Aralık 2021 14:17

Her kombininizi süsleyen Beyyoğlu büstiyer modelleri gardırobunuzun gururu! İster şık büstiyer, ister dantel büstiyer, spor büstiyer veya deri büstiyer olsun. Büstiyer modellerimiz arasında spordan klasiğe her tarza uygun modeller var! Beyyoğlu büstiyer koleksiyonunun tamamını incelemeye, en popüler modelleri değerlendirmeye ve nasıl kombin yapılacağına dair ipuçları vermeye karar verdik.

 

Beyyoglu Büstiyer Modelleri

Kombine büstiyer etek sevenler için bir tüyo! Beyyoğlu’nun büstiyer tasarımlarından biri olan ip büstiyer modeli etekle çok rahat kombinlenebilir. Düz bir etekle çeşitli renklerde bir büstiyer kullanabilirsiniz. Çizgili keten büstiyer beyaz pantolon ile giyilebilen büstiyer modellerinden biridir. Nude, pudra, siyah fark etmez! Bağcıklı ön ve yaka detayları çok çekici görünmenize yardımcı olacaktır.

Günlük Büstiyerler

Bol sundress giymeyi planlıyorsanız, denim şortların üzerine askısız kısa bir üst giymek sportif tarzınızı sergilemek için mükemmel bir kombinasyon. Fonksiyonel sütyen modelleri de tercih edebileceğiniz bir diğer Beyyoğlu sütyen modelidir.

Günlük kombinlerimizde en çok kullandığımız siyah siyah sütyen modelleri, gün içerisinde hızlıca tamamlayabileceğiniz kombinlerin temelini oluşturacaktır. Altına siyah bir elbise veya kot pantolon giyebilir, siyah bir pantolon giyerek rengârenk bir gömlek ile tulumunuza canlı tonlar katabilirsiniz. En kaliteli modeller için https://www.beyyoglu.com/collection/bustiyer sitesini ziyaret edebilirsiniz.