Bugünkü MHP yönetimi zorbalığı politikaya alet ediyor!

Bugünkü MHP yönetimi zorbalığı politikaya alet ediyor!
24 Nisan 2016 15:37

Bu makaleyi yazmamın nedeni geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkan yardımcısı Semih Yalçın’ın Genel Başkan adaylarından Meral Akşener’i ”Yargıyı politikaya alet ederek, partiyi olağanüstü kurultaya götürme kararı aldırtması ve eşinin eski Dev-Solcu olduğunu söyleyerek, yargı sürecini onun şekillendirdiği iddiasında bulunmasıdır.”

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

Bu ifadeler kadar kallavi etik dışı zorbalığı öne çıkaran, çok çirkince belden aşağı vurucu ikinci bir örneğine rastlamak pek mümkün değildir.

 

 

Kestirmeden şunu belirteyim ki, bunun adına ‘’Zorbalığı politikaya alet etmek’’ denir.

 

 

Zorbalığın ‘’Eşkıyaların sanatı’’ olduğunu herkes bilir.

 

 

Ama ‘’Yargıyı işin içine sokmak’’ adalet duygusuna inanan uygar insanların işidir.

 

 

Semih Yalçın ve onun efendisi Bahçeli çok iyi bilir ki, haksızlığa, zulme, adaletsizliğe uğrayan herkes yargıya başvurur.

 

 

Ey Semih Yalçın sen ve efendin Bahçeli zorbalıkla MHP’nin başında tüm güruhunuzla kalmak isterse elbette olağanüstü kurultay için hukuk yoluna başvurmak kadar doğal bir durum yoktur.

 

 

Türk milletini ve vatanı korumak için vatansever milliyetçi seçmenin oylarıyla TBMM’ye giren MHP’nin gücünü vatanı ayrıştıran, milleti onlarca etnisiteye bölen RTE ve AKP’ye orada istinat duvarı olacaksınız, sonra da saltanatınızı sürdürmek için zorbalıkla partinin başından gitmeyeceksiniz.

 

 

Var mı böyle üç kuruşa beş köfte?

 

 

Olağanüstü kurultay tarihi belli olduktan sonra Bahçeli’nin yargı kararını hiçe sayarcasına ‘’Kurultay yapılmayacak’’ açıklaması ve yardımcısı Semih Yalçın’ın yukarıdaki ifadeleri eşkıyalık değil midir?

 

 

Yine bu iki kafadarın Meral Akşener hakkındaki beyanları aşağılık çirkin ifadeler değil midir?

 

 

Defalarca bu köşede yazdık, Devlet Bahçeli küresel güçlerin özel görevlisidir.

 

 

Etrafına topladığı adamlar da aynı kafadadır ve zerre kadar Türk milleti aşkları olmadığı gibi vatan sevgileri yoktur.

 

 

Bunlar hükümranlıklarını sürdürmek için sadece nutuk atar, vatansever milliyetçi seçmenin oylarını alarak elde ettikleri gücü vatanı bölünme noktasına getiren, PKK devleti anlaşma masasına oturtup Güneydoğu’yu teröristlere işgal ettiren, Türklüğü Anadolu’dan silip ülkemizi Araplaştırmak için tüm gayretlerini harcayan RTE ve onun AKP’sine verirler.

 

 

Kısaca başta özel görevli Bahçeli olmak üzere bugünkü MHP yönetimi Türkiye’nin bölünme noktasına gelmesinde doğrudan ve en az RTE kadar pay sahibidir, büyük günah bataklığı içindedirler.

 

 

Bu nedenle derhal bugünkü MHP yönetiminin Türkiye’nin ve Türk milletinin selameti açısından parti yönetiminden uzaklaştırılması yaşamsal önemdedir.

 

 

 

Ama Bahçeli ve yol arkadaşları gitmemek için tüm zorbalıklarını kullanmaya, yine akıllarınca milleti kandırmaya devam ediyorlar.

 

 

Bir taraftan da RTE ve AKP’den yardım almak için onursuzca altlarına yatıyorlar.

 

 

Bahçeli’nin 23 Nisan’da TBMM’de yaptığı konuşmada locada bulunan RTE’ye Sayın Cumhurbaşkanım ve Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunu yapmadığı için teşekkür etmesi bulunduğu genel başkanlık koltuğunu korumak için 24 ayar yalakalıktan başka bir şey değildir.

 

 

Yazıklar olsun demiyorum çünkü Devlet Bahçeli özel görevini yapmaya zorunlu, aksi korkusu çok büyüktür!

 

 

Meral Akşener gibi bir milliyetçi şahsiyeti hedef almaları korkuları yüzünden.

 

 

Meral Akşener Türk kadınının numune bir örneğidir ve kanının her damlası ülkücü ideallerle doludur.

 

 

Meral Akşener cesur ve yiğit karakterlidir, RTE ve hiçbir Türk düşmanının, vatan bölücüsünün zokasına gelmez, çelikten bir iradesi vardır.

 

 

Meral Akşener bugünkü siyasi dengeleri değiştirir ve ilk seçimlerde MHP’yi iktidara taşır.

 

 

Ey Semih Yalçın sen ve efendin Bahçeli aklınıza mukayyet olun, makam hırsı uğruna ülkemizi, milletimizi felakete sürüklemeyin.

 

 

Bir de sana Anadolu insanının ‘’Allah bir insanın akıbetini hayır etsin’’ sözünü hatırlatarak derim ki, birisini geçmişi ile yargılamak adap ve edep dışı bir küçüklüktür.

 

 

Meral Akşener’in eşinin eski Dev-Solcu olmasının hiçbir önemi yok, biz bu şahsiyeti bugünkü vatanseverliği ile değerlendiriyoruz.

 

 

Ey Semih Yalçın, sizin akıbetiniz ise vatan bölücü ve Türk düşmanlarına payanda, istinat duvarı olmakla geçti ki, son derece elem verici bir azaptır.

 

 

Bu nedenle yerlerinizi gerçek milliyetçi-ülkücü vatan evlatlarına bırakarak çekilin köşelerinize vatan ve Türk düşmanlarına yaptığınız yardımlardan dolayı büyük günahlarınıza tövbe edin.

 

 

Meral Akşener Türk milletinin 21.yüzyıldaki Tomris Hatun’udur, bu nedenle sonuna kadar milletçe desteklenmelidir.

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!