Bu sözler yine olay yaratacak

Bu sözler yine olay yaratacak
21 Eylül 2013 10:50

Hamilelerle ilgili sözleri çok tartışılan Ömer Tuğrul İnançer’den skandal sözler.

 

 

Ömer Tuğrul İnançer, TRT’de yine konuştu: “Çalışan kadın kocasının emrinde olmayı uygun bulmuyor ama patronuna hizmeti haysiyetine uygun buluyor.”

 

TRT’deki ramazan programında söylediği, “Hamile kadınların sokakta gezmesi estetik değil” sözleriyle gündem yaratan Ömer Tuğrul İnançer yine gündeme geldi.

 

İnançer, TRT’deki “Ömer Tuğrul İnançer ile Gönül Dünyamız” isimli programda kadının ekonomik hürriyeti gibi aldatmacalardan vazgeçilmesi gerektiğini söyledi. İnançer, “Çalışan kadın ben kocama muhtaç değilim deyip yuvasını dağıtıyor” dedi.

 

İnançer TRT’deki programda şöyle konuştu:

 

EKONOMİK HÜRRİYET ALDATMACA: Evlilik kurumunun bugünkü empoze edilen, ‘Ben kendi ayaklarımın üzerinde dururum’, ‘kadının ekonomik hürriyeti’ gibi aldatmacalardan vazgeçilmesi lazımdır. İstatistikle meşgul olanlar boşanmaların kimler arasında olduğunu bir istatistiki anket yapıversinler.

 

PATRONUN HİZMETİNİ YAPIYOR: Çalışan kadından bahsediyorum. ‘Ben kocama muhtaç değilim’ diye evvela ailesini dağıtıyor. Kocasına muhtaç değil ama elin adamının patronunun hizmetinde olmayı haysiyetine uygun buluyor. Kocasının emrinde olmayı haysiyetine uygun bulmuyor.

 

EŞİM DEĞİL ZEVCEM OLUR: Ben eş demem. Eş yoktur, eşitlik yoktur. Ben karımla, çocuğumla eşit değilim. Eşim değil, zevcem olur. Karı da kurumsallığı anlatmak için kullanılır.

 

Habertürk