Bu sezon da en uygun kravat fiyatları Sade Kravat’ta

Bu sezon da en uygun kravat fiyatları Sade Kravat’ta
25 Kasım 2021 11:29

Kravat fiyatlarını belirleyen pek çok unsur mevcuttur. Tahmin edilebileceği üzere, kravat kumaşı bu bakımdan önem taşır. Kumaş kalitesi ve fiyatı, doğal olarak kravat fiyatlarını da etkileyecektir. Bu bakımdan en değerli kumaşın ipek olduğunu söylemek mümkündür. Tarih boyunca zenginliğin ve asaletin simgesi olarak kullanılan ipek, pürüzsüz, ışıltılı ve son derece parlak bir kumaştır. Nitekim ipek kravat modelleri de, tüm bu özelliklere sahiptir. İkinci sırada saten, üçünü sırada ise pamuk gelmektedir. En ucuz kravat modelleri ise mikrokravat denen ve mikrofiber kumaşından üretilen ürünlerdir. Zira mikrofiber tamamen suni bir tekstil ürünü olup laboratuvarda üretilmektedir. Bu nedenle üretim maliyetleri daha düşüktür.

 

Resim1

Uygun fiyatlı kravat modelleri

 

Kravat fiyatları bakımından önem taşıyan bir başka husus da, üretim süreci ve kalitesidir. Bu safhalar ne denli kaliteli olursa, kravat fiyatı da o denli artacaktır. Ancak üretim sürecinin titizlikle tamamlanması, hem uzun ömürlü ve hem de göz alıcı kravat modelleri elde edilmesini sağlayacaktır. Şaşırtıcı bir şekilde ve ne yazık ki, kravat fiyatları bakımından en belirleyici unsur, üzerindeki markadır. Eğer “bilinen” bir markaya aitse, kötü kalitede kumaş ve özensiz bir üretim sürecine sahip olsa dahi, kravat fiyatı inanılmaz bir şekilde yüksek olmaktadır. Bu durumda, ne yazık ki kravata değil, markaya ödeme yapılmaktadır.

 

En uygun kravat fiyatları ve modelleri

 

Oysa şıklığına dikkat eden erkekler, kravat modellerinin de kendilerine özgü, kaliteli ve orijinal olmasını tercih ederler. Markaya değil, kravatın kendi kalitesine ödeme yaparlar. Onlarca yıldan bu yana bu prensiple üretim yapan Sade Kravat, tüm koleksiyonunda üst kalitede kumaşlar ve dünya standartlarına bir üretim süreci kullanmaktadır. Buna rağmen, kravat fiyatları son derece düşük ve her bütçeye uygundur. Web sitemiz üzerinde satış yapıyor olmamız, kravat fiyatları bakımından olumlu bir etki yapmakta ve kaliteyi uygun fiyatlara sunabilmemizi sağlamaktadır. Düşük bir bütçeyle dahi, kaliteli ve özgün bir kravat satın almanız mümkün olup, web sitemizi ziyaret etmeniz yeterlidir. https://www.sadekravat.com/