Boyu 1.50 civarı olan ünlüler ve stilleri!

Boyu 1.50 civarı olan ünlüler ve stilleri!
29 Kasım 2013 10:40

Hollywood yıldızları arasında 1.50 civarı olan ünlü kadınları merak ediyor musunuz?

 

Dolly KARLIYOL TOSUN H&H YORUM

 

Bazılarını belki biliyorsunuzdur ama bazıları da öğrendiğiniz zaman şaşırtabilir cinsten :)

 

Vücudunu tanımak ve ona göre giyinmek gerçekten çok çok önemli bunu her zaman söylüyorum.

 

İşte ünlüler de, kendilerini bilerek ve minyonluklarını güzel kullanarak boylarını göstermemek adına trikler uyguluyorlar (Tabiki aralarında kötüleri de var)

 

Beğendiğiniz minyon bir ünlünün giyim taktiklerini inceleyerek sizde ilham alabilirsiniz.

 

İlk ismimiz Lucy Alexis Liu, Çin asıllı ABD’li film yapımcısı ve aktris.

 

Boyu yaklaşık 1.52 cm.

 

Fotoğraflarda da göründüğü üzere, doğru bir stil ile uzun bir görünüm, yanlış bir stil ile bastı bacak olma şansınız var. Ortadaki fotoğraf bunun gerçek bir kanıtı. Yanlış kıyafet seçimi ve babet ile kısa ve dolgun olan bacakları onu iyice sahadan kaçan futbolcu havasına büründürmüş.

 

11

 

 

Patricia Rooney Mara ABD’li aktris.

 

Boyu 1.53 cm.

 

Bence doğru bir stil ile harika görünmeyi başarmış.

 

22

 

 

Lady Gaga (d. Stefani Joanne Angelina Germanotta, 28 Mart 1986), İtalyan kökenli ABD’li şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen.

 

Boyu 1.51 cm.

 

Normal giysileri ile çekilmiş fotoğraflarını bulmak biraz zor oldu ama, fotoğraflarda da göreceğiniz gibi aslında sade giyindiği zaman gayet havalı olabiliyor, şahsi fikrim öbür türlüsü gerçekten aykırı ama dehşet verici :)

 

33

 

 

Rachel Sarah Bilson, Amerikan aktris.

 

Boyu 1.52 cm.

 

Doğru yakalar, uzun etek altına saklanılan topuklar, doğru diz boyları ve ince olan vücudunu kullanarak daha da uzun gözükmeyi başarabilen ünlülerden biri.

 

44

 

 

Shakira Isabel Mebarak Ripoll, Lübnan asıllı Kolombiyalı şarkıcı, söz yazarı, dansçı ve oyuncu.

 

Boy 1.51,5 cm.

 

İlk duyduğumda açıkçası çok şaşırmıştım. Kılık kıyafet ile güzel saklayabilen bir kadın. Taaa ki kocasının yanında durana kadar :)

 

55

 

 

Jada Koren Smith, Amerikalı Aktris, şarkıcı-şarkı yazarı, yapımcı, yönetmen, yazar, iş kadını, seslendirme sanatçısı. Will Smith’in eski karısı…

 

Boy 1,50 cm.

 

Boya bak yeteneklere bak dedirtecek türde bir kadın bence. Eğer çocuğunuz minyon ise ve kendine kompleks yapıyor ise bu kadını gösterin hemen!

 

Bu arada Fiziği bence “taş” denilebilecek nitelikte :) stilini de bir o kadar hoş bulurum. Bu kadar kısa olmasına rağmen, diz altı ve kalem etek tarzı giysileri bu kadar hoş taşıması takdire şayan. Gördüğünüz gibi ancak başka ünlüler ile bir araya geldi mi boyu ortaya çıkıyor :)

 

66

 

 

Mila Kunis ABD’li oyuncu.

 

Boyu 1.53/1.54 civarı

 

Beni şaşırtan bir ünlü daha, minyon gözüküyor  ama 1.54 civarı olduğunu düşünmezdim :)  Gördüğünüz gibi her daim yaka detayını kullanmış.

 

En sağdaki fotoğrafta ise, doğal hali ve düşük bel eşofman ile bir anda bastı bacağa dönebilmiş. Gördüğünüz gibi yanlış kıyafetlerin yol açtığı haller…

 

77

 

 

Natalie Portman, İsrailli-ABD’li Akademi Ödüllü aktris.

 

Boyu 1.53 cm.

 

Yüzü o kadar zarif ve güzel ki, bütün ilgi ve odağı oraya taşıyabiliyor. Ama bence renkleri güzel kullanıyor, yalın ve sade bir stili var. Tabi ki vücudunun da ince olması büyük avantajı. Göğsü az olmasına rağmen bunu güzel modeller ile tolere edebiliyor.

 

Yukarıda Lucy Liu için babet giymesin demiştik ama eğer vücut yapısı el veriyor ve doğru şekilde kullanılıyor ise güzelde durabilir. Aynı Natalie Portman da durduğu gibi…

 

88

 

 

Lea Michele Sarfati, ABD’li oyuncu ve şarkıcı.

 

Boyu 1.52,5 cm.

 

Yine görüldüğü üzere, yaka detayları ile boy uzatılmış. Şort minyon kadınların vazgeçilmezi. Bacak boyu uzun olduğu için pantolon ve üzerine giydiği bir bot ile  gayet iyi durabiliyor. ( ama tabi üst kısmını kısa tutarak)

 

99

 

 

Vanessa Hudgens, ABD’li aktris ve şarkıcı.

 

Boyu 1.51 cm.

 

Bohem giyinmeyi seven bir kadın. Oda her minyon kadın gibi, dekolte kısmını kullanan, şort giymeyi seven ve uzun etek altına topuklular ile uzun göstermeyi amaçlayan biri :)  Şort giymeyi de çok seviyor, özellikle festival zamanların da. Ortadaki resimde, babetlerini kısa bir etek ve kısa üst ile tamamlayarak daha uzun gözükmeyi sağlamış.

 

10

 

 

Son bir isim daha varki, inanın resimlerini bile koymak istemedim.

 

Çünkü bu kadar kısa ve kilolu olmasına rağmen bir o kadar korkunç giyinen biri!

 

Kim Kardashian!

 

Ne iş yaptığı belli olmayan magazin yıldızı :)

 

Boyu 1.52 cm.

 

 

 

Screen shot 2013-11-13 at 11.31.23 PM

 

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
DEPRESYON! Varlığımız yaşama programlıdır, ölüme değil…
Homeopati ile derinden şifa ‘Şeker toplarından, hücrelere mesaj var!’
Bana sıkça sorulan sorular!