Botoks İle Tüm Vücudunuzda Genç Bir Görünüm Elde Edebilirsiniz

Botoks İle Tüm Vücudunuzda Genç Bir Görünüm Elde Edebilirsiniz
9 Mart 2021 12:03

Botoks Adana, yaşlanmayı geciktiren ve cildi yumuşatan bir tedavi yöntemidir. Güvenli enjeksiyonlar, tedavi bölgesinde geçici olarak kas güçsüzlüğüne neden olarak çalışır, bu da kırışıklıkların ve ince çizgilerin görünümünü azaltır. Botoks, en sık uygulanan ameliyatsız kozmetik prosedürdür ve bunun sebebi bu tedavi yönteminin güvenli, ağrısız, etkili ve yan etkisiz oluşudur. Bu metinde botoksu Adana’da yaptırmak isteyenler için bu tedavi yönteminden bahsettik.

 

 

Botoks nedir ve ne işe yarar?

Clostridium Botulinum, toprakta kolaylıkla bulunan çubuk şeklinde bir bakteridir. Botoks, Clostridium Botulinum bakterisinden türetilen bir terapötik ajandır. Başlangıçta amaçlanan blefarospazm (göz spazmı) ve şaşılık (gözün yanlış hizalanması) tedavisi dışında bu ürün kozmetik uygulamalara da sahiptir.

Gülümseme, kaşlarını çatma veya kısma gibi yüz ifadeleri kırışıklıklara neden olabilir ve botoks bu alanlarda çok etkilidir. Erken yaşlanma belirtilerinin ortaya çıktığını veya yüz ifadelerinizin erken kırışıklıkların ortaya çıkmasına neden olduğunu fark ederseniz, o zaman botoksu Adana’da yaptırmak tam size göredir.

Resim1

Botoks nasıl işe yarar?

Normalde beyniniz, kasılmaları ve hareket edebilmeleri için kaslarınıza elektriksel mesajlar gönderir. Elektriksel mesaj, kaslara asetilkolin adı verilen bir madde ile iletilir. Botoks, asetilkolin salınımını engellemeye çalışır ve sonuç olarak kas kasılma mesajını almaz. Bu, botoks tedavisinden sonra cildin kırışmasının azalması ve hatta giderilmesine neden olan kas spazmlarının veya hareketlerinin olduğu anlamına gelir. Hastalar bazen tedavi bölgelerine yapılan enjeksiyonun etkilerini geçici olarak felçli olarak adlandırırlar.

Botoks vücudun hangi bölgelerinde işe yarar?

Botoks, ağrıyı en aza indirmek için küçük iğneler kullanılarak enjekte edilir. Doktorunuz enjeksiyon bölgesini önceden buz paketleri veya topikal uyuşturma kremi ile uyuşturabilir. Doktorunuzun enjeksiyon için en iyi yeri bulmasına yardımcı olmak için gözlerinizi kısmak, gülümsemek veya kaşlarını çatmak gibi yüz ifadeleri yapmanız istenebilir.

Alın çizgileri, yaşlanmayla beraber ilk ortaya çıkan kırışıklıklardan biri olduğu için en popüler tedavi alanlarındandır. Yatay çizgilerin enjeksiyon ile yumuşatılmasının yanı sıra kaş sarkmasını önlemek için kaştan yeterince yükseğe yerleştirilir. Doktor, kaşın ortasından, göz bebeğinin üstünden ya da ötesine enjekte etmemeye özen göstermelidir. Bu, kaş sarkmasına neden olabilir. Bu da bize botoksu Adana’da deneyimli bir doktora yaptırmanın önemini gösterir.

Kaz ayakları pek çok kadın ve erkeği rahatsız eder çünkü bu bölgedeki cilt yüzün diğer bölgelerine göre çok daha incedir ve kırışıklıkların görünümünü şiddetlendirir. Botoksla kaz ayaklarının başarılı bir şekilde yumuşatılması mümkündür. Ayrıca yaşa bağlı doğal kolajen kaybı, çenedeki çukurlu görünümü arttırır. Botoks, daha genç bir görünüm için çene bölgesini pürüzsüzleştirir.

Ağız kenarlarında oluşan çizgiler bazen aşağıya doğru çeneye doğru uzanabilir, hatta ağız köşelerinin sarkmasına neden olabilir. Bu sitedeki botoks enjeksiyonları, daha mutlu ve canlı bir görünüm sağlamanıza yardımcı olabilir.

Botoksu kırışıklık, sarkma ve çizgilerin olduğu ve böylece sizi rahatsız eden tüm bölgelere uygulamak mümkündür.

Resim2

 

Botoksun fiyatı nedir?

Botoks fiyatı değişkendir ve genellikle birim başına fiyatlandırılır. Bazı bölgeler diğerlerinden daha fazla birime ihtiyaç duyar ve bazıları da tedaviye diğerlerinden daha iyi yanıt verir. Botoks, uygulama yapılan bölgeye bağlı olarak 3-6 ay boyunca etkili olur.

Botoksun fiyatı hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve aklınızdaki tüm soruları sormak isteyen ve botoksu Adana’da yaptırmak isteyenler Este Lite ile iletişime geçebilir. Este Lite, istek ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak sizin için detaylı bir botoks tedavi planı çıkarır ve böylece tedavinin güvenli ve etkili olmasını sağlar.