Bilişimde Kurumsal Satın Alma Platformu İkinci El Alıyoruz

Bilişimde Kurumsal Satın Alma Platformu İkinci El Alıyoruz
17 Mayıs 2021 15:15

Bilişim teknolojilerinin baş döndürücü bir hızla gelişmesi artan talepleri de beraberinde getirmektedir. Teknolojinin hızlı dönüşümü sebebiyle özellikle server, bilgisayar ve network ürünlerinin yaşam süresi kısaltmaktadır. Bu durum maliyetleri de artırmakta, hızla gelişen ve büyüyen kurumsal firmaların belirli periyotlarda bilgi teknolojisi ürünlerini yenilemesi gerekmektedir.

 

 

Şirket ve kurumlar artan maliyetleri atıl durumda olan teknolojik cihazlarını profesyonel anlayışla güvenilir ve garantili ürün tedariği sağlayarak çözüme kavuşturmaktadır. 20 yıllık deneyim ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım ile sektörde üst düzey hizmet veren İkinci El Alıyoruz, özel sektör, kamu ve stok fazlası ya da atıl durumda bulunan teknolojik cihazları güncel ticari değerlerinde satın alım işlemlerini yapmaktadır.

Kurumsal şirketlerin yaşanan teknolojik dönüşüm periyodunda bünyesinde kullanılabilir ve piyasa değeri hazır olan teknolojik cihazlarını değerlendirmeye alan firmamız, satın alımını gerçekleştirdiği ürün grupları içerisinde İkinci El Server Ürünleri, İkinci El Network Ürünleri, İkinci El PC/Notebook/ Printer ve İkinci El Test ve Ölçüm Cihazları yer almaktadır.

İkinci El Alıyoruz cihaz gruplarının yedek parçaları da dahil her marka ürünün alımını gerçekleştirmektedir. Özel ekspertiz hizmeti sayesinde ilgili ürünler için en doğru ve güncel fiyatlar belirlenmektedir. Satın alma işlemleri anlaşıldığı takdirde en hızlı ve zahmetsiz biçimde tamamlanmaktadır.

İkincielaliyoruz.com satın alma süreçlerinde kurum ya da organizasyonların kullanılmayan ya da yenilenmesi gereken laptop, bilgisayar, server, network ürünler, yazıcı ve diğer tüm teknolojik ürünlerin toplu olarak satın alınması şeklindedir. Satın alma işlemlerinde firmaya özel yerinde fiyat çalışması gerçekleştirilmektedir.

Neleri Alıyoruz?

İkinci El Server Ürünleri

İkinci El Alıyoruz olarak her marka ikinci el server ürünlerinin alımını gerçekleştiriyoruz. Firmamız yenilenmiş ve garantili server ürünleri üzerine profesyonel hizmet vermektedir. Güncel fiyat ile değerinde ikinci el server ürünleri alan firmalar arasında lider konumda bulunmaktayız.

Satın aldığımız ürünler firmamız garantisinde ikinci el server ürünleri olarak satışa sunulmaktadır. İkinci el server ürünleri; sunucu (server), CPU (özel server işlemcileri), HDD (SAAS, SATA, SCSI), server adaptör kartları, memory, HBA (Host Bus Adapter), Sunucu Power Supply ve sunucu anakartlarıdır.

İkinci El Network Ürünleri

İkincielaliyoruz.com olarak ikinci el network ürünleri alım ve satım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ürünleriniz ekspertiz değerlendirmesi sonrasında güncel değerinde fiyata alınarak bakım ve onarım sonrasında yeniden piyasa ile buluşmaktadır.

İkinci El PC / Notebook / Printer

İkinci El Alıyoruz olarak PC, Notebook ve Printer alıyoruz. İkinci el bilgisayar ürünleri alım işlemlerinde aynı gün ekspertiz yaparak en uygun rakamları belirliyor ve güncel ticari değerine bakılarak satın alım işlemi gerçekleştiriyoruz.

İkinci El Test ve Ölçüm Cihazları

Kurumlarda artık kullanımda olmayan ikinci el elektronik cihazları değerlendiriyoruz. Topraklama cihazları, ikinci el ATM cihazları, ikinci el POS cihazları, otomasyon cihazları, uydu ve uydu sistemleri, kamera ve güvenlik cihazları, fiber optik kaynak cihazları gibi birçok cihazı müşteriyle buluşturuyoruz.

IT İhtiyaçlarınız İçin Hızlı Çözüm Longline Store

Bilişim teknolojilerinde sektörde uzun yıllardan beri yer alan Longline Store SSD, memory, media converter, SFP, Switch ve adaptör gibi pek çok ürünün üretimini ve satışını gerçekleştirmektedir. Longline Store ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için www.longlinestore.com adresini ziyaret edebilirsiniz.