Bilin bakalım bu ne açılışı?

Bilin bakalım bu ne açılışı?
14 Eylül 2013 09:50

Millet borcunu ödeyemedikçe icralık durumlar artıyor. Afyonkarahisar’da da 80 bin icra dosyası dairelere sığmayınca, 6’ncısı protokolle güle oynaya hizmete girdi.

 

Es­naf ça­lı­şan borç bat­a­ğın­da, hal böy­le olun­ca ic­ra­lık du­rum­lar da ar­tı­yor. Af­yon­ka­ra­hi­sa­r’­da da du­rum ay­nı. Mil­let öde­me­si­ni ya­pa­ma­dı­ğı için ic­ra­lık oluyor. Kent­te şim­di­lik 80 bin ic­ra dos­ya­sı var. Da­ire­le­re sığmıyorlar. Bu yüz­den Af­yo­n’­da önceki gün­ 6. İc­ra Da­ire­si­’nin açı­lı­şı ya­pıl­dı, hem de kurdele kesim töreniyle..

 

Vali, rektör, hakimler…

 

Da­ire’nin açı­lışını Af­yon­ka­ra­hi­sar Va­li­si İr­fan Bal­kan­lı­oğ­lu, Af­yon Ko­ca­te­pe Üni­ver­si­te­si Rek­tö­rü Prof. Dr Mus­ta­fa So­lak, İl Em­ni­yet Mü­dü­rü Mus­ta­fa Uç­kan, Ada­let Ba­kan­lı­ğı İç De­ne­tim Bi­ri­mi Uz­ma­nı Nu­man Eroğ­lu, dai­re baş­kan­la­rı, ha­kim­le­ri, sav­cı­la­rı, avu­kat­lar ve ada­let ça­lı­şan­la­rı açtı. Hep­sin­de de te­bes­süm ha­kim­di. Sevinçli açılışa va­tan­daş­lar “Borç batağındayız. Yetkililer kırmızı kurdele kesimi ile icra dairesi açıyor, bu vicdansızlık” dedi.

 

15icra23cm670

 

Bu gidişle 7. İcra Dairesi de açılır!

 

CHP Af­yon­ka­ra­hi­sar Mil­let­ve­ki­li Ah­met Top­taş, kent­te açı­lan 6. İc­ra Da­ire­si­’n­de ya­pı­lan kur­de­le ke­si­mi tö­re­ni­ne tep­ki gös­ter­di. CHP’­li Top­taş; “AKP İk­ti­da­rı­nın 11. yı­lın­da 2 olan İc­ra Da­ire­si 6’ya çık­mış­tır. Üzülmek yerine gü­le­rek poz ver­mek, AK­P’­nin ‘ha­yal­di ger­çek ol­du­’ slo­ga­nı­nın te­za­hü­rü­dür. Bu gi­diş­le 7. İc­ra Da­ire­si de açı­lır.”

 

Sözcü