Beştaş Pırlanta

Beştaş Pırlanta
31 Mayıs 2020 09:46

Taşın en özel hali beştaş pırlanta modelleri sürekli tercih edilen yüzükler arasında yer alıyor. Sıra dışı ve ışıltılı tasarımları ile bayanların her zaman sevdiği parçalar arasında yer alıyor. Pırlanta yapısı ile kararma ve eskime yapmayan bu modeller bayanların tercihi olmaktadır. Bayanları özel ve değerli hissettiren pırlanta modelleri oldukça geniş modellere yer vermiştir.

 

Büyük ve küçük taş yapıları ile parmaklarda şıklığı sağlamaktadır. Zarifliğin yanında parmaklarda tok duruşu ile oldukça ilgi çekicidir. Klasik ve sade modelleri sevenler için düz yüzük modelleri yer almaktadır. Daha gösterişli ve özel modeller için aynalı pırlantalar tercih edilmektedir. Taş büyüklüğüne yani karat sayısına göre dilediğiniz pırlantayı tercih edebilirsiniz.

Göz Alıcı Beştaş Pırlanta Modelleri

Popüler beştaş pırlanta modelleri arasında 1.00 karat Color HRD sertifikalı özel yüzükler yer almaktadır. Bu modelleri bayanlara hediye olarak tercih edebilir ve onları sevindirebilirsiniz. Anneleriniz için de bu kaliteli tasarımları tercih edebilirsiniz. Trend beştaşlara ulaşmak için https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-baget-yuzuk web sitesi üzerinden kolay olarak giriş yapabilirsiniz.