Bebek Takımları

Bebek Takımları
29 Aralık 2021 14:15

İlk kez bebek sahibi olacak bir aile için ilk kez kıyafet almak çok önemli ve heyecan vericidir. Tecrübesizliğin getirdiği eksilikten dolayı, endişelenebilir ve sürekli araştırma yapmaktadır. Bu gibi durumlarda ilk önce bir liste oluşturmanız gerekir. Bu şekilde bebek takımları için  ve eksiklikleri büyük ölçüde azaltılır ve içinizi rahat edecektir.

 

 

Bebek Takımları İçin Yaz Ayında Doğan Bebek İçin Neler Alınmalı?

 

 

Yeni doğan bebek yumuşak ve hassastır. Yazın doğsa bile havanın soğuduğunu unutulmamalı. Bebeğinizi aşırı giydirmekten  ve  sıcaklığına göre giydirmekten kaçının. Yaz ayı bebek takımları; kısa kollu tişört ve kısa şort takımı, pamuk tulum takımı, muslin battaniye takımı gibi takımları alabilirsiniz.

 

 

Bebek Takımları İçin Kış Ayında Doğan Bebek İçin Neler Alınmalı?

 

 

Anneler bebeklerinin üşüyebileceğinden endişelenebilir ancak kışın bile bebeğinizi aşırı kalın giydirmemeye özen gösterin. Bebeğinizin cildi nefes almalı ve ortam sıcaklığına göre giyinmelidir. Örneğin, soğuk bir kış gününde çocuğunuzu dışarı çıkaracaksanız mutlaka bere ve kalın giysiler giydirmelisiniz. Kış ayı bebek takımları; Uzun kollu zıbın takımı, pamuk tulum takımı, bere-eldiven takımı, pamuklu battaniyeler takımı, çorap takımı gibi takımlar alabilirsiniz. Güvenle ve kaliteli bebek takımları https://www.breeze.com.tr/Kiz-Bebek-Kiyafetleri/ adresi sizin için en sitedir.