Bcaa Fiyat Düzeyleri

Bcaa Fiyat Düzeyleri
25 Mayıs 2021 15:30

Bcaa proteinlerde yer alan en bilindik aminoasitleri içeren bir besin takviyesidir. Kaslarda yer alması gereken protein ihtiyacının %30’luk miktarını tek başına karşılayabilir. Genelde sporcular ve atletizmler tarafından kullanılır. Bu ürünü kullanmak isteyen kişiler de haliyle bcaa fiyat oranlarını merak ediyor. Düzenli olarak ve doğru zamanlarda kullanılırsa eğer kas yapısında ve bağışıklık sisteminde gözle görülür farklar oluşturur.

 

 

Bcaa aslında 3 farklı aminoasitten meydana gelir. Lösin, izolösin ve valin isimleri ile adlandırılan aminoasitler vücudun maksimum düzeyde dinç kalmasına ve kaybedilen yağ, karbonhidrat ve proteini geri kazanmasına ön ayak olurlar. Farklı boyutlarda ve aromalarda üretildikleri için bcaa fiyat skalası da farklılık gösterebiliyor.

Bcaa Nasıl Kullanılır?

Bcaa kullanımı son derece basit olmakla beraber kilo başına 144 mg alınması önerilir. Günlük olarak kişinin kilosu ile 144 çarpıldığı zaman ortalama ne kadar bcaa alması gerektiği ortaya çıkar. Sizler de bcaa fiyat ve ürün seçeneklerini incelemek isterseniz https://www.protein34.com/bcaa sitesini ziyaret edebilirsiniz. Buradan güvenle ürünleri sipariş verebilirsiniz.