Başkan Akaydın,yaşlılarla bayramlaştı

Başkan Akaydın,yaşlılarla bayramlaştı
8 Ağustos 2013 17:25

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, huzurevlerini gezerek yaşlılarla bayramlaştı.

Antalya’nın güzel bir bayram geçirdiği belirten Başkan Akaydın, herkesin bayramını kutladı.
Başkan Akaydın, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Antalya’da huzurevlerinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Akaydın önce Antalya İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesindeki Fethi Bayçın Huzurevi’nde bulunan yaşlıların bayramını kutladı, karanfil dağıttı. Ardından Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı huzurevindeki yaşlılarla bayramlaşan Akaydın, huzurevi sakinlerinin belediyenin çok özel insanları olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Başımızın üstünde yeriniz var. Siz iyi, mutlu olursanız biz de iyi oluruz. Sağlığınız, keyfiniz bizim için çok önemli. Aranızda daha sık olmayı isterim ancak belediyenin sorumluluk alanları genişledi. Artık Antalya’da bile çok az oturuyorum. Sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin dedi.

Başkan Mustafa Akaydın, huzurevleri ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Varsak’taki itfaiye istasyonuna uğradı. Nöbet tutan itfaiye erleriyle bayramlaşan Akaydın, personelle sohbet etti. AKM’de düzenlenen Antalya protokolünün bayramlaşma törenine de katılan Başkan Akaydın, Antalyamız keyifli bir bayram geçiriyor. Herkesin nice güzel bayramlar geçirmesini dilerim diye konuştu.