BAŞAKŞEHİR NAKLİYE

BAŞAKŞEHİR NAKLİYE
2 Ağustos 2022 11:27

Başakşehir evden eve nakliyat şirketi olarak Türkiye’de ev taşıma, ofis taşıma hizmetlerini uygun maliyetle, hızlı, güvenli ve verimli bir şekilde sağlamaktayız. Başakşehir nakliye firması diğer firmalar arasında bir numaralı nakliye şirketlerinden biridir ve ayrıca müşterilerimize ücretsiz marangozluk, ücretsiz ekspertiz ve ücretsiz sigorta gibi özel teklifler sunuyoruz. Ayrıca Başakşehir nakliye müşterilerinin herkes tarafından takdir edilen memnuniyeti bunun en büyük kanıtıdır. Hedefimiz taşınma hizmetlerinde Kaplanlar Nakliyat güvencesi ve uzun yıllara dayanan tecrübemizle taşınmanızı profesyonelce ve bütçenize en uygun fiyata tamamlamaktır.

 

 

Bir diğer konu olan nakliyecilikteki en önemli noktalardan biri de ulaşım hizmeti çerçevesinde gelişmektedir. Bu konuda Kaplanlar Nakliye firmasına ait olan ve son teknoloji çelik kasa kamyonlarımız her türlü nakliye, bakım, iç ve dış temizlik hizmetleri sürekli olarak yapılması için hazırdır. Paketleme, taşınmanın en önemli unsurlarından biri olduğundan, diğer tüm mallar kaliteli koli paketleme hizmeti ile yüklenir. Firmamızın bir tek amacı müşterilerimizi memnun etmek ve onların tüm isteklerini eksiksiz bir şekilde karşılamaya çalışmaktır. 15 yılı aşkın tecrübemizle Başakşehir’de taşıma işlerinizi marangoz, parsel, asansör kullanarak gerçekleştiriyor ve kaliteye değer veriyoruz. Başakşehir hareketli asansör hizmeti ile binanızın önüne kurmuş olduğumuz mobil asansör sistemi ile eşyalarınızı 21. kata kadar teslim edebiliyoruz. Genel olarak merdivenlerin dar olması ve binanın asansörüne izin verilmemesi durumunda asansörle ulaşımı tercih ediyoruz. Asansörlü taşıma sisteminde eşyanın zarar görme olasılığı azalır ve taşıma süresi kısalır. En hesaplı evden eve kaldırma hizmetini Başakşehir’de sunuyoruz. Paketleme ve nakliye konusunda çok duyarlı ve titiz davranarak eşyaların zarar görmesinin önüne geçmekteyiz. Taşınma sürecini en iyi şekilde tamamlamak için kadromuzu en nitelikli ve deneyimli kişilerden seçiyoruz.

Ev taşımak zor ve meşakkatli bir iştir. Gönderenin dikkatli bir şekilde doldurması gereken birçok ayrıntı vardır. İhmal edilen bir detay bile çok üzücü sonuçlara yol açabilir. Öncelikle eşyalar kullanıldığı için iyi niyetli olsanız dahi taşıma esnasında zarar görme riski vardır ama biz nakliye firması olarak sizleri en zararsız bir şekilde taşımaya özen gösteriyoruz.