Barkodonline Üzerinden İhtiyacınız olan Etiket ve Barkod Yazıcılarına Ulaşın

Barkodonline Üzerinden İhtiyacınız olan Etiket ve Barkod Yazıcılarına Ulaşın
4 Ocak 2022 18:13

Barkodonline.com aslında Can Barkod olan firma etiket ambalaj malzemeleri adı altında geniş bir hizmet kapsamı sunuyor. Uzun yıllardan beri müşterilerine kalite kapsamlı bir hizmet sunuyor. Aynı zamanda çalışma hayatına 2016 yılından beri devam etmektedir. Şirket son derece profesyonel ve alanında uzman kişilerle birlikte hizmet veriyor. Çalışmalar içerisinde müşteri memnuniyeti daima ön planda tutularak ilerlemeler sağlanıyor.

 

 

İstanbul üzerinde kurulan ve Türkiye üzerinde de hemen hemen tüm etiket, ribon ve barkod yazıcı ihtiyaçlarını karşılayan bir şirkettir. Bu anlamda hizmetlerine daima en iyi şekilde devamlılık sağlıyor. Can Barkod firması olarak her kapasiteye sahip olan işletmeler adına uygun gereksinimlerde ambalaj hizmeti sağlanır. Ürünlerinize değer katmak istiyorsanız veya onları çok daha iyi göstermek istiyorsanız seçtiğiniz etiketler de önemlidir.

Bu anlamda sizlere uygun ve kaliteli etiket modelleri sunar. Müşterilere aktif bir şekilde hizmet aktarımı sunar. Tüm bunları gerçekleştirirken de sizlere en uygun fiyat seçeneklerini verir. Bu sayede toplu alımlarınızda cüzi rakamlar ile birlikte kaliteli ve uzun ömürlü kullanıma sahip etiketlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

 

En Uygun Fiyat Seçenekleri ile Renkli Kuşe Etiket Modelleri

 

 

Barkodonline.com üzerinden oldukça uygun fiyat seçenekleriyle kuşe etiketlere sahip olabilirsiniz. Kuşe etiket olarak adlandırılan bu malzeme kendinden yapışkanlı bir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda işletmeler tarafından da çok sık tercih edilen bir kullanım oranı vardır. Hemen hemen her sektör içerisinde yer aldığını görebilirsiniz. Kuşe etiketlerin en belirgin özelliklerinden biri de yapıştığı alan üzerinden zor bir şekilde çıkmasıdır.

Kuşe etiketlerin yüzey kısımları pürüzsüzdür. Göze hitap eder. Aynı zamanda barkod yazıcı baskıları da son derece parlak ve kalıcı görülmektedir. Kuşe etiketler iki farklı kategoride satışları gerçekleşmektedir:

  • Mat kuşe
  • Parlak kuşe

Bu etiket türleri en çok kullanılan etiketlerdir. Ribonsuz olarak kullanılmamaktadırlar. Güneş ışığına karşı son derece dayanıklı ürünlerdir. Sadece bununla da sınırlı değildir. Aynı zamanda ısıya ve neme karşı da orta seviye dayanıklılığı vardır. Baskılar üzerinde solma görülmesi yoktur. Ayrıca etiketlerde kolay kolay deforme olma durumlarına da rastlanmaz. Sektörler arasında tercih edilme sebeplerinden biri de ucuz etiket modellerinden biri olmasından kaynaklıdır.

Baskısız beyaz, renkli etiket ve baskılı olarak farklı teminlerde almanız mümkündür. En uygun fiyat seçenekleri ile birlikte profesyonel hizmet aktarımı sağlanmaya devam ediyor.

 

 

Termal Etiket Kullanımı Sayesinde Dayanıklı Hizmet

 

 

Etiketler içerisinde yer alan farklı model de termal etikettir. Özellikle hazır termal etiket modellerine de sıkça yer verilmektedir. Bunlara örnek olarak kırılacak eşyalarınız olduğunda ve bunları birilerine taşıtacaksınız veya gönderimini sağlayacaksanız dikkat kırılır etiketi kullanılmaktadır. Bunun gibi daha birçok hazır etikete yer verilmektedir. Termal etiketlerde üzerinde koruyucu bir tabaka yoktur. Ancak termal lamine koyularak elde edilmektedir.

Kaynak: https://www.barkodonline.com/etiketler/renkli-kuse-etiket