Bakırköy Psikolojik Danışmanlık Merkezi PSİKOOFİS

Bakırköy Psikolojik Danışmanlık Merkezi PSİKOOFİS
19 Ocak 2022 22:10

Bakırköy Uzman psikolog ile Bakırköy Psikolojik Danışmanlık Merkezi‘mizde sizlere en iyi şekilde terapi hizmeti sağlıyor. Bakırköy Psikolog hizmetimiz ile size en uygun ekollerle her konuda yardımcı olacak profesyonel ekibimizden destek alabilirsiniz.

 

 

Günümüzde Depresyon İle Başa Çıkmak

Çağımızın hastalığı durumuna gelen depresyon halk içinde basit bir durum olarak adlandırılsa da kişi için aşılamaz ve başa çıkılmaz bir durum oluşturuyor. Depresyon sanılanın aksine ciddi bir ruhsal rahatsızlık olmakla birlikte kişide umutsuzluk ve çaresizlik duyguları uyandırıyor. Yapılan bir deneyde iki fare bir suya atılıyor ve 13 dakika boyunca yüzmeye çalışıyor. Daha sonra sudan çıkarılarak biraz dinlendiriliyor ve tekrar suya bırakılıyor. Bu defa fareler tam tamına 75 dakika yüzüyor. Yani umut varsa savaşmak da zor değildir. İnsan sadece umut edip başaracağına inanarak imkansızı bile halledebilir. Fakat sizi yiyip bitiren duygulara kapıldığınızda bunu tek başınıza atlatmanız mümkün olmayabilir. Bu gibi durumlarda Bakırköy Psikolojik Danışmanlık Merkezi Psikoofis’e gelebilir ve Bakırköy uzman psikolog yardımı ile sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz.

 

Bakırköy Psikolog Size İyi Gelecek

 

Hayat içerisinde her türlü zorluğu barındırmaktadır. Bazen sorunlarınızla başa çıkmak çok zor olsa da hiç bir şey imkansız değildir. Umutsuzluk ve çaresizlik hissi sizi depresyona sürükler ve hayatınıza devam etmeniz için gereken enerjiyi sömürerek sizin için sorunlarla başa çıkmayı zorlaştırır. Kendinizi böyle hissettiğiniz zamanlarda size alanında uzmanlaşmış pek çok ruh sağlığı profesyoneli aracılığıyla en iyi yardımı sunuyoruz. Konu fark etmeksizin her yaş grubuna, en çok ihtiyaç duyduğu konuda yardımcı olabilecek profesyonel bir ekibe sahibiz. Karşılama ekibimiz ise sizi destek almanız gereken ve konuya en çok hakim olan profesyonellerimize yönlendiriyor.

Vizyonumuz, hizmet standartlarımızdan ödün vermeden Türkiye’nin her ilinde Psikoofis’i kurmaktır. Misyonumuz, yalnızca işine odaklanmak isteyen profesyonellere kapı açmak ve çok sayıda profesyonel ile çalışarak danışanlarımıza problemine en hakim profesyoneli yönlendirmektir.

 

Kaynak : https://psikoofis.com/