‘Bakanlık verilmezse masayı yumruklarım’ diyen AKP’liden tebrik mesajı!

‘Bakanlık verilmezse masayı yumruklarım’ diyen AKP’liden tebrik mesajı!
4 Haziran 2023 11:24

Bakanlık verilmezse masayı yumruklayıp ikiye böleceğini söyleyen AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, kabinenin açıklanmasından sonra hayırlı olsun mesajı paylaştı.

 

 

AK Parti’den Elazığ Milletvekili esçilen Erol Keleş, Sözcü’den Evren Demirdaş’ın haberine göre seçimden önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Burada güçlü bir şekilde Cumhur İttifakı olarak 5-0 meclise gideceğiz. Ve ben söz veriyorum Cumhurbaşkanı’nın karşısına çıkacağım; başım dik alnım açık olarak, buraya bakanlığı isteyeceğim. Beni bilen bilir ben yeri geldiğinde masaya yumruğumu da koyarım, yumrukla da kalmam masayı ikiye de bölerim.”

 

 

Yeni kabine dün açıklandı ve yeni bakanlar arasında Elazığlğ kimse yer almadı. Erol Keleş de kabinenin açıklanmasından sonra şu mesajı paylaştı:

 

 

“Türkiye Yüzyılı’nın mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’ın tensipleriyle yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinemiz ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Önceki kabinede görev yapan Bakanlarımıza bugüne kadar olan hizmetleri için teşekkür ediyorum.”