Bakan Kirişci her gece Resmi Gazete’yi takip ediyor!

Bakan Kirişci her gece Resmi Gazete’yi takip ediyor!
16 Ekim 2022 13:07

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, her gece Resmi Gazete’yi takip ettiği ifade ediliyor.

 

Fotoğraf: Vahit Kirişci Twitter

 

Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri destek ödemelerine ilişkin bütün çalışmaların tamamlandığını ve kaynak sorununun da bulunmadığını belirtirken, ödemelerle ilgili Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin yayınlanmamasına bir anlam veremiyorlar. Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünün destek ödemelerine ilişkin bütün süreci tamamladığı, Tarım İl Müdürlüklerinin de icmallerle ilgili çalışmaları bitirdiği kaydediliyor.

 

KAYNAK SORUNU MU YAŞANIYOR?

 
Tarımdanhaber’de yer alan habere göre destek ödemelerinin yapılabilmesi geriye sadece Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin yayınlanması kaldı. Ancak Ekim ayının ortasına gelinmesine rağmen bütün çalışmalar tamamlandığı halde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin yayınlanmaması ‘kaynak mı bulunamadı?’ sorusunu akıllara getirirken, Bakanlık yetkilileri bu konuda da bir sorun yaşanmadığını dile getiriyor.

 

BAKAN KİRİŞÇİ HER GECE RESMİ GAZETE’Yİ TAKİP EDİYOR!
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin Resmi Gazete’de neden yayınlanmadığının sorusunun cevabı kimse tarafından bilinmezken, Bakan Kirişci’nin her gece Resmi Gazete’yi yakından takip ettiği ifade ediliyor.