Bahçeli’den Fazıl Say yorumu: ‘Sanatçı olması yargının önünde bir anlam ifade etmez’

Bahçeli’den Fazıl Say yorumu: ‘Sanatçı olması yargının önünde bir anlam ifade etmez’
20 Eylül 2013 18:23

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partili Belediye Bakanı Yusuf  Ziya Günaydın’ın kızının düğünü için Isparta’ya geldi.

Isparta il sınırındaki İncesu Beldesi’nde Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Isparta İl Başkanı İsa Yalçın ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Devlet Bahçeli, konvoy eşliğinde Senirkent İlçesi’ne geçti. Senirkent Belediye Başkanı MHP’li Hüseyin Baykal’ı belediyede ziyaret eden Devlet Bahçeli’ye Senirkent elması ve üzümü ikram edildi.

Burada gazetecilerin Başbakan Erdoğan’ın demokratikleşme paketindeki sürprizler olacağı yönündeki açıklamaları sorulan Devlet Bahçeli, “15 günden beri açıklanacak, açıklanmayacak tartışmasıyla milletimiz oyalanmaktadır. Sabırla bekliyoruz, bu demokratikleşme paketinden ne çıkacak? Bunu görmek isteriz. Ortaya konulmuş unsurları değerlendirmek suretiyle de MHP görüşlerini kamuoyuyla paylaşır” dedi.

Piyanist Fazıl Say’ın twitter’dan bir retweet yapması nedeniyle 10 ay hapis cezası alması olayının da sorulduğu MHP Lideri Bahçeli, “Yargının verdiği bir karardır. Sanatçı olması, başka bir şey olması yargının önünde fazla bir anlam ifade etmez” dedi.