Bahçeli: HDP’nin kapatılması anaların yüreklerine su serpecektir

Bahçeli: HDP’nin kapatılması anaların yüreklerine su serpecektir
10 Ekim 2021 13:40

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Analar- Bacılar Kurultayı”nda konuştu.

 

 

Bahçeli’nin konuşmasından başlıklar şöyle:

 

 

“Akan gözyaşlarının kimlik sorgulaması yapılmamalıdır. Çünkü yanan anadır, babadır, bacıdır, yardır. 3 Eylül 2019 tarihinde bir grup anne PKK’nın siyasi ayağı HDP’nin Diyarbakır İl Başkanlığı’nın önünde eyleme başlamıştır. Anneler HDP’den dağa kaçırılan, terör kamplarına zorla götürülen evlatlarını almak için nöbete girmişlerdir. Bugüne kadar korkuyu yenen, tehdit bariyerlerini yıkan pek çok anne söz konusu bu eylemlere katılmıştır.

Bu direniş ve eylem hali yayıldı ve yaygınlaştı. Anaların nefesi kanlı örgüt PKK’nın ensesindedir. HDP, PKK’nın ikmal organıdır. Bu bölücü ve yıkıcı terör partisinin HDP’nin ön kapısından giren arkadan silahlanarak terörist kamuflajı giyerek çıkmaktadır. HDP eşittir PKK’dır. Terörizmin siyasi organizasyonudur. Hiç kimse aklımızla alay etmesin.

Bir yandan yandaşlarını ölüm oruçlarına mahkum eden diğer yanda tıka basa kebap yiyen bölücü kebapçılardır. HDP’ye destek PKK’ya destektir. HDP ile ortaklık PKK ile ortaklıktır. HDP’yi meşru görmek analara zulümdür, bacılara hürmetsizliktir, şehitlerimize hıyanettir.

 

 

Bugüne kadar dünya üzerinde çocuk kaçıran, terörist devşiren, silahlı bir terör örgütüne tetikçi kazandıran bir parti ne görülmüş ne duyulmuştur. Kürt kökenli kardeşlerim bu oyunu bozacaklardır. Kürt kökenli kardeşlerim, canından, malından, varlığından, geçinmek için çırpınan yıllarca kene gibi kanlarını emen bu alçaklar oluşumu artık adaletin konusu olup demokratik siyasetin alanından çıkmıştır.

HDP’nin kapatılması anaların yüreklerine su serpecektir.

 

HDP’nin kapatılması anaların ümitlerini yeşertecek, derin bir nefes aldıracaktır. Dökülmüş şehit kanlarının yerde kalmaması için PKK’nın HDP isimli ayağı kırılmalıdır. Kapısına da hiçbir maymuncukla açılmayacak bir kilit asılmalıdır. Bunlar çocuk kaçakçısıdır. Bunlar uyuşturucu kaçakçısıdır, devlet ve millet düşmanıdır. HDP ve PKK varsa çocuklar, gençler güvende değildir. Ekonomimiz, sosyal barışımız, toplam huzurumuz güvenceden mahrumdur. Geldiğimiz bu aşamada teröristlerin ne yatacak bir yeri ne kaçacak bir meskeni ne de saklanacak emniyetli bir alanı kalmamıştır. Bölücü teröristler, bölücü siyasiler gibi adaletin karşısında hesap verilecektir. Yok vermeyeceklerse kahramanlarımız saat gibi çalışan namlusundan çıkan helal kurşunlar bunların alayını devirmeye yetecektir.

Teröre yardım ve yataklık yapan güçler Türk milletinin sabrını zorlamasınlar, test etmeye kalkışmasınlar. Türkiye’nin Suriye’deki askeri varlığını ABD’deki ulusalgüvenliğine karşı alışılmadık ve olağanüstü bir tehdit olarak değerlendiren ve bunu Temsilciler Meclisi’ne bir mektup vasıtasıyla bildirerek yazıya döken Biden yönetimi bize göre artık bir karar vermelidir.

ABD, terör örgütleriyle mi müttefik yoksa Türkiye ile mi müttefiktir? ABD, PKK, PYD’nin mi yoksa Türkiye’nin milli stratejik ortağı mıdır? ABD yönetimi dost mudur düşman mıdır?