Bahçeli:  Gara öncesi ve sonrası inanıyorum ki aynı olmayacaktır!

Bahçeli: Gara öncesi ve sonrası inanıyorum ki aynı olmayacaktır!
16 Şubat 2021 10:58

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor.

 

 

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

“Tarihi varlığımızı birilerinin lütfuna borçlu değiliz. Bu coğrafyayı çekilişten kazanmadık. Kan verdik, can verdik bu topraklara vatan dedik. Baş verdik ömür verdik bu vatana Türk dedik. her karışını şühedanın damla damla dökülen kanlarıyla bereketlendirdik. Köhne bir tahammülsüzlükle önümüzde hesap yapanların ışık diye ateşe koşanların eninde sonunda ateşte yandıklarını gördük. ”

 

“Bölücülük sorununu örtbas etmeye kalkışan, beka mücadelesini küçümseyen kim varsa en az eli silahlı bir terörist kadar alçaktır.”

 

“Kandil’e bir şafak vakti Türk’ün şanlı bayrağı dikilmeli, terör elebaşları mağaralara gömülmelidir”

 
“Bunların hüvviyetini biliyoruz. Hesaplayacağımız günleri de sayıyoruz. 10Şubat 2021’de Gara bölgesine yapılan harekât geçtiğimiz cumartesi günü tamamlanmıştı. Terör örgüt mensuplarını etkisiz hale getirmek sınır güvenliğimizi emniyete almak teröristler tarafından kaçırılan vatandaşlarımı ile ilgili istihbari bilgileri teyit etmekle birlikte gerekli müdahalede bulunmak maksadıyla Gara harekâtı planlanmıştır. Yapılan açıklamalardan çıkan sonuç da budur. Harekât süresince teröristlere ait mühimmat deposu tahrip edilmiştir. Çok sayıda terörist ihanetlerinin bedelini canıyla ödemiştir. uluslararası hukuktan doğan meşru haklarımız sonuna kadar kullanılmıştır. Dileğimiz teröristlerin peşinin bırakılmamasıdır. Kandil’e bir şafak vakti Türk’ün şanlı bayrağı dikilmeli, terör elebaşları mağaralara gömülmelidir. PKK’nın Irak Suriye artasında irtibat sahalarından biri olan Sincar’ın kısa süre içinde yerle bir edilmesi özellikle örgütün nefes aldığı Pes Mahur sınır kapısının da temizlenmesi artık hayat memat konusudur. Örgüt can çekiştikçe hiçbir canlının yapamayacağı iğrençliklere tevessül etmeye başlamıştır. Gara harekâtında bizleri derinden üzen şehadetler yaşanmıştır. Millet ve vatan bu kahraman şehitlerimize minnettardır.

 

 

“Ey şereften ve namustan bir haber hainler bu kadar mı alçaldınız!”
“Bu katliam yeryüzünde çok nadir görülen bir canavarlık örneğidir. Bir mıh gibi kazındığı milli hafızadan asla çıkmayacaktır. Suçsuz üstelik savunmasız insanlarımıza kurşun sıkmak terörizmin tarifi olmayan ilkel yüzünü tekraren teşhir etmiştir. Ey şereften ve namustan bir haber hainler bu kadar mı alçaldınız. Bu kadar mı insanlıkla aranızı açtınız. PKK-YPG’e kol kanat geren sözde insan hakları savunucuları şimdi ne diyeceksiniz? neyi anlatacaksınız? Gara’da akan kan alayınızı boğacak. O mağaradaki feryat figan sesleri alayınızı hüsrana uğratacak. Bundan sonra terörle mücadele stratejisi bakımından Gara öncesi ve sonrası inanıyorum ki aynı olmayacaktır. Bu sefer ateş sadece düştüğünü yakmayacak, PKK’nın yanında yöresinde saf tutan kim varsa çembere alıp tepeden tırnağa tutuşturulacaktır. O kurşunlar hepimize isabet etmiştir.”