Bahçeli: Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış, manen aramızda olmayanlarla zaten ilgilenecek değiliz

Bahçeli: Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış, manen aramızda olmayanlarla zaten ilgilenecek değiliz
31 Ocak 2023 11:27

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin konuşmasından başlıklar şöyle:

 

 

“Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. Verilemeyecek hesabımız olmamıştır. Zafer payını ellere bırakmayacağız, akkımıza sonuna kadar sahip çıkacağız, dava onurumuzu çiğnetmeyeceğiz.
MHP’ye zincir vurmak, kelepçe takmak hiçbir alçağın, ahlaksızın harcı ve haddi değildir. Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının, karanlık senaryoların müteahhitlerin zamanı geldiğinde burunlarından fitil fitil getireceğimizi herkes bilmelidir!

Bizi meşgul edip Türkiye üzerinde oyun kuracağını zanneden, siyaseti sokak dedikodusuna çeviren, davamızın iffetine çamur atmaya kalkışan bozkurtu çakala boğdurmak için fırsat kollayan ahmaklara, arsızlara en küçük geri adımımız söz konusu değildir. Hepsine birden meydan okuyorum. Etrafımızda dolaşanları görüyoruz, zehir ve zillet saçanları anbean takip ediyoruz. Fitne yayan siyasetçileri, sözde gazetecileri, sosyal medya farelerini, ülkeden korkakça çıkmış şerefsizleri, FETÖ’cü mihrakları rezil etmek için uygun zamanı bekliyoruz.

 

 

Bize kan sıçratmak isteyenlerin alayının elinde, yüzünde, yakasında ve vicdanında şehitlerimizin kanı vardır. Operasyon piyonlarına teslim bayrağı çekecek bir korkak aramızda yoktur.

İyi günü herkes paylaşır mühim olan zahmetli dönemlerde bir ve beraber olmaktır. Üç maymunu oynayanlarla işimiz olamaz, ortak geleceğimiz olamaz. Açık hesap 14 Mayıs’ta sandıkta görülecektir, partimizin zor durumda olduğunu gün aşırı söyleyen çapulcular vardı. Ne kadar kokuşmuş zihniyet sahibi ve ar damarı çatlamış siyasetçi varsa Cumhur İttifakı’nın kan kaybettiğini koro halinde söylüyorlardı.

Bu vatanın ekmeğini yiyip de Türk düşmanlarının vaatlerine kendini satanlara da her şey haram olsun. Bunların hepsi Amasya’yı görmüştür, ders almıştır.

MHP’ye kucak açan on binlerce vatandaşımızın coşkusuna cümle alem şahit olmuştur. Vaktimiz olsa şerefin ne demek olduğunu hece hece anlatırdım.

Kiralık anket şirketleri Amasya’ya baktınız mı? MHP’yi sosyal medya kumpaslarıyla infaza kalkışan namussuzlar Amasya’nın şahlanışını izlediniz mi?

 
Henüz yeni başlıyoruz, alayınızı birden çılgına döndereceğiz. 14 Mayıs’a kadar konuşacaklarını konuşsunlar sonra sıra Türk milletine gelecektir. Aziz milletim sıra sende.

Zillet ittifakını sandığa gömmek için milletim sıra sende. Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış, manen aramızda olmayanlarla zaten ilgilenecek değiliz; hiç olmayanların yokluğundan da şikayet edecek değiliz! Damarımıza basanlarla yerin yedi kat dibine inseler de hesaplaşacağız, gözlerinin içine baka baka hukukun imkanlarını sonuna kadar kullanarak layık oldukları akıbete ulaştıracağız.”