Avrupa’da Deniz Tatili Destinasyonları

Avrupa’da Deniz Tatili Destinasyonları
31 Ocak 2023 18:55

 

WhatsApp Image 2023-01-31 at 18.13.55

Avrupa Turu deniz tatili, ülkemizle kıyaslandığında yerli turistler ülkemizi tercih etmektedir. Fakat Avrupa’da turistlerin sıklıkla tercih ettiği güzel plajlar, güzel hava koşulları ve zengin kültürel mirası ile çok popülerdir. Aşağıdaki seçenekler Avrupa’da deniz tatili yapmak isteyenler için en iyi yerleri içerebilir:

 

 

Côte d’Azur, Fransa: Güzel plajlar, lüks yatlar ve şık restoranlar ile ünlü.

Sardinya, İtalya: Güzel koylar, tarihi yerler ve lezzetli yemekler ile tanınır.

Ibiza, İspanya: Parti kültürü, güzel plajlar ve gece hayatı ile ünlü.

Algarve, Portekiz: Güzel plajlar, golf sahaları ve lezzetli yemekler ile tanınır.

Hvar, Hırvatistan: Tarihi yerler, güzel plajlar ve gece hayatı ile ünlü.

Her yerin kendine özgü bir atmosferi vardır, bu yüzden seçim yaparken kişisel tercihlerinizi dikkate alın. Avrupa’da deniz tatili yapmak sizin için unutulmaz bir tatil anısı olacaktır.

 

Avrupa’da en sevilen plajlar

 

Elafonisi Beach, Kreet, Yunanistan: Turkuaz su ve kristal berraklığı ile ünlü.

Cala Comte, Ibiza, İspanya: Güzel manzarası, mükemmel atmosferi ve gece hayatı ile tanınır.

La Concha Beach, San Sebastián, İspanya: Geniş kumlu plajı ve şehir merkezine yakın olması ile popüler.

Plage de Palombaggia, Korsika, Fransa: Beyaz kumlu plajı, turkuaz suyu ve güzel manzarası ile tanınır.

 

Côte d’Azur

 

Avrupa turu esnasında Fransa’dan geçerken uğranması gereken destinasyonlar arasında bulunmaktadır. Fransa’nın güney sahilinde yer alan güzel bir bölgedir. Adı, turkuaz renkli denizin güzelliğinden gelir ve “Azur Kıyısı” anlamına gelir. Côte d’Azur, lüks yatlar, güzel plajlar, şık restoranlar, tarihi yapılar ve muhteşem manzaraları ile ünlüdür. Côte d’Azur, Fransa’nın güney sahilinde bulunan birçok güzel plajı bulunur. Plages de la Croisette ve Plage de Midi gibi popüler plajlar bulunur. Ayrıca, yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve su aktiviteleri gibi birçok açık hava aktivitesi de sunulur.

 

Nice, Cannes, Monaco ve St. Tropez gibi şehirler Côte d’Azur’da bulunur. Her şehir kendine özgü bir atmosferi ve görülmeye değer yerleri ile tanınır. Nice, tarihi yapıları, güzel plajları ve hareketli gece hayatı ile ünlüdür. Cannes, uluslararası film festivali ile tanınır ve lüks alışveriş

WhatsApp Image 2023-01-31 at 18.13.55 (1)

merkezleri, güzel plajlar ve restoranlar bulunur. Monaco, bir kraliyet şehri olarak ünlüdür ve Casino de Monte-Carlo, Prince’s Palace ve Oceanographic Museum gibi turistik yerlere ev sahipliği yapar. St. Tropez, lüks yatlar, güzel plajlar ve gece hayatı ile ünlüdür. Yurtdışı turları sıklıkla Fransa sahillerine yapılmaktadır.

 

Yunanistan, İtalya, Fransa ve İspanya kıyıları ile Akdeniz’in keyfine varabilirsiniz. Avrupayı gezerken dikkat edilmesi gerekenlerin başında plan ve düzenli bir program gelmektedir. Sizlerde otobüsle avrupa turu yapmayı düşünüyorsanız bunu dikkate almalısınız. Yurtdışı turları için firma seçimi mühim bir konu. Sizler için global star awards değerlendirmelerini inceledik 2023 yılına ödülle giren firma olan “Avrupa Rüyası” firması 2022 Yılının En İyi Seyahat Acentesi ödülüne layık görüldü. Avrupa turlarında profesyonellik ve planlama oldukça önemli bir konu. Böyle değerlemeler ve ödüller seçeceğiniz tur firması konusunda sizlere yol gösterecektir. Detaylıca araştırma ve birazcık hayal ile bu senenin seyahat seneniz olmasını sağlayabilirsiniz.