Asansörlü Ev Taşıma Nasıl Yapılır?

Asansörlü Ev Taşıma Nasıl Yapılır?
5 Mart 2021 20:16

Yüksek binalara eşya ulaşımı için asansörlü vinçler kullanılır. Eski yıllarda hamal hizmeti ile eşya ulaşımı yapılırdı. Teknolojinin bize kattıklarından biri olan asansörlü vinçler artık hayatı kolaylaştırıyor. Asansörlü vinç sistemi yapının pencere ya da balkonuna kolayca ulaşır. Bu sayede eşyalar güvenle taşınır. Asansörlü vinç sisteminin ucunda bir kafes bulunur. Eşyalar bu kafese yerleştirilir. Kafesin ağırlık kapasitesi vardır. Bu Taşıma kapasitesini aşmamaya özen gösterilmelidir. Nakliye ekibimiz taşınma öncesinde adresinize gelir. Caddenin ya da sokağın uygunluğunu kontrol eder. Oflas evden eve nakliyat firması   profesyonel olarak asansörlü evden eve nakliyat hizmeti sunuyor.

 

 

İstanbul Evden Eve Nakliyat 

 

Firmamız olarak, şehrin her noktasına güvenle evden eve nakliyat hizmeti sunuyoruz.  İstanbul evden eve nakliyat ile eşyalarınız, istediğiniz adrese güvenle taşınır. Firmamız, tecrübeli ve uzman ekip ile çalışmakta. Çalışanlarımız sizlerin memnuniyeti için görevlerini itina ile yapar. Taşınma öncesinde eşyalarınız bir ekspertiz tarafından incelenir. Bu inceleme sonrasında nakliye fiyatı çıkarılır. Eşyalarınızın, montajını, yerleştirilmesini firmamızın çalışanları yapar. Her türlü eşyanız, boyutuna ve cinsine uygun olarak paketlenir. Eşyalarınız, her türlü çizilme ve darbeye karşı tedbir alınarak taşınır. Uzman ekibimiz eşya nakliyesini güvenle sağlar. Eşyalarınızı, firmamızın nakliye ekibine güvenle teslim edebilirsiniz. Nakliye firmamıza, bir telefon ile ulaşmanız mümkün.

 

 

Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat 

 

Oflas Nakliyat firması, istanbul evden eve nakliyat bölgelerinde ve şehirler arası nakliye hizmeti ile de yanınızdadır. Firmamızın ülkemizin her şehrine ulaşım ağı mevcut. Eşyalarınızı uzun yolculuk öncesinde adresinize gelen çalışanlarımız ambalaj işleminden geçirilir. Eşya paketleme işlemi sağlam malzemeler ile yapılır. Eşyaların uzun yol şartlarından ve hava koşulların etkilenmemesi için paketleme işlemi buna uygun yapılır. Paketlemede pat pat naylonlar ve oluklu mukavva kutular kullanılır. Eşyalar taşınırken her türlü tedbir alınır. Tüm eşyalar paketleme sonrasında nakliye kamyonuna alınır. Nakliye aracına yerleştirilirken kolilerin aralıksız istiflenmesine özen gösterilir. Bu sayede eşyalar sarsılmadan taşınır ve zarar görmez. Eşyalarınız nakliye aracında güvenle yolculuk yapar. Nakliyat firmamız kalitesinden ödün vermeyen bir firmadır. Nakliyat firmamız, profesyonel olarak şehirler arası nakliyat hizmeti sunuyor.

 

Şehir İçi Evden Eve Nakliyat 

 

Taşınması planlanan her türlü eşyanızın nakliyesi için şehir içinde nakliye hizmeti sunuyoruz. Nakliyat firmamız kaliteli ve güvenilir bir firmadır. Firmamız olarak işinde uzman nakliye ekibi ile çalışıyoruz.  Müşteri memnuniyeti çalışanlarımız ve bizim için son derece önemli. Eşyalarınızın taşınması kurulumu ve yerleşimi ekiplerimiz tarafından yapılır. Eşya paketleme işlerini çalışanlarımız özenle yapar. Eşyalarınız taşınırken kaliteli battaniyelere sarılır. Böylece her türlü çizilme ve darbeye karşı korunur. Elektronik eşyalarınız ise pat pat naylonlar ile sarılır. Ardından karton kolilere yerleştirilir. Firmamız nakliye hizmeti konusunda uzman bir evden eve nakliyat firmasıdır. Nakliye hizmeti için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Çalışanlarımız memnuniyetle sizi bilgilendirecektir.

 

Evden Eve Nakliyat Eşya Depolama 

 

Nakliyat firmamızın sizlere sunduğu hizmetler arasında eşya depolama da mevcut. Taşınma sürecinde nakliyat şirketimizin depolama alanlarımızdan faydalanabilirsiniz. Firmamıza ait olan depolama alanları her türlü eşya için uygun ve her ihtiyaca yönelik alanlardır. Bu alanlar güvenlik personeli tarafından 7 gün 24 saat korunur. Depolama alanları aylık ücret alınan yerlerdir. Eşyalarınızı bu alanlarda güven içinde bekletebilirsiniz. Depolama alanları rutubete ve diğer tehlikelere karşı tedbirli alanlardır. Nakliye ekibimiz eşyalarınızı korunmalı bir şekilde tek tek paketler.

Eşya paketlemesi kaliteli malzemeler ile yapılır. Eşyalar her türlü hasara karşı korunur. Oflas evden eve nakliyat firması olarak sizlere bir telefon kadar yakınız. Nakliyat firmamıza bir telefon ile ulaşmanız mümkün. http://www.oflasevdenevenakliyat.com/ internet adresimizden de bizimle irtibat kurabilirsiniz.

 

Oflas Evden Eve Nakliyat
Şirket Yetkilisi: Ergün ULUÇ
Telefon: 0216 247 2967