Arınç ve Gökçek Twitter yasağını deldi

Arınç ve Gökçek Twitter yasağını deldi
21 Mart 2014 09:36

Türkiye’de Twitter’ın yasaklanmasının ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek e bu yasağı delenler arasına girdi.

 

Twitter’ın mahkeme kararıyla erişime engellemesine rağmen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tweet atmaya devam ediyor.

 

Twitter’ın mahkeme kararıyla erişime engellemesinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter mitingini iptal etti.

 

TWITTER MİTİNGİNİ İPTAL ETTİ

 

Siyasiler arasında Twitter’ı en aktif kullanan isimler arasında olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün yapacağı Twitter mitingini erişim yasağından dolayı iptal ettiğini duyurdu.

 

Yasağa rağmen tweet atan Gökçek, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: “Bugün Cuma namazından sonra yapacağımız twitter mitingini iptal ettim… twit alemine duyururum…”

 

BU DA KAPATILIR

 

Gökçek, Twitter’a erişim engeli olmasına rağmen nasıl girebildiğini ise şöyle anlattı: “Benim DNS ayarı açık olduğu için twit atabiliyorum. Muhtemelen yarın bu da kapatılır. Umarım sövenler ve sahte hesap kullananlar ders almıştır” dedi.

 

931596_e748945fdccf931ff7a502aa663db0be

 

ARINÇ DA YASAĞI DELDİ

 

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da erişim engeline rağmen bu sabah tweet attı. Arınç, tweetinde ”Bugün Manisa’da olacağız” dedi.

 

931596_400f6767eeb3adc6fa51ea0cfd03d0e3