Antalya'da hız ve dikkatsizlik kazası:5 ölü 7 yaralı

Antalya'da hız ve dikkatsizlik kazası:5 ölü 7 yaralı
9 Ağustos 2013 18:02

Antalya’da, Korkuteli-Elmalı karayolunda hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Korkuteli-Elmalı karayolunun 26’ncı kilometresi Beğiş Ovası mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Elmalı istikametine seyir halinde olan Mustafa Falay (63) yönetimindeki 07 FMJ 44 plakalı cip, karşı yönden gelen Aziz Gale’nin (57) kullandığı 07 KE 679 plakalı hafif ticari araç ile hız ve dikkatsizlik nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada Elmalı yönünden gelen 07 ETN 37 plakalı otomobil de hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Aziz Gale, Asiye Gale (56), Zeliha Dursun (33) ile Tuğçe Dursun (6) olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu araçta bulunan Esra Gale, Rana Gale, Tuba Dursun da yaralandı.

Kazaya karışan cipin sürücüsü Mustafa Falay da olay yerinde ölürken, yolcu kısmındaki eşi Hatice Falay (62) ise yaralandı. Hafif ticari araca arkadan çarpan otomobilde bulunan sürücüsü Ramazan Nizam, eşi Berna Nizam ile Ayşe Nizam ise hafif yaralandı. Kaza yapan araçlardaki yaralılar önce Korkuteli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan ve sağlık durumu ağır olan yaralılar ardından ambulans helikopterle Antalya’ya sevk edildi. Kazada yaşamını yitiren 5 kişinin cenazesi de aynı hastanenin morguna götürüldü.