Antalya’nın En İyi Köpek Eğitmeni Dog Club

Antalya’nın En İyi Köpek Eğitmeni Dog Club
21 Haziran 2021 12:00

Özgür ruhlu hayat arkadaşlarımız olan köpeklerin, bilişsel davranışlarına yönelik, beden dilini anlamak, sosyoloji ve psikoloji disiplinlerine yönelik eğitim programlarını hazırlama Antalya köpek eğitmeni temellerine dayanmaktadır. Eğitmenlerin sevgi bağı kurarak, köpek dostlarımıza disiplin ve farkındalık çalışmalarını öğreterek, itaat eğitimi, temel itaat eğitimi, koruma ve şahıs koruma eğitimlerini almalarına odaklanılmaktadır.

 

Köpeklerle Disiplin Ve Farkındalık Çalışması

 

Köpeklerin kulaklarının iyi duyuyor olması, ileri derecede koku alma yetenekleri, köpek bilimi ve psikolojisi üzerine de çalışmaların gelişmesinde etkili olmuştur. Antalya köpek eğitimi, köpeklerin ruhsal ve mantıksal çerçevede güdülerine yönelik çalışmalar yaparak, onlarla dost olmanın yollarını bulmuş, profesyonel bir eğitim programı hazırlamıştır.

  • Köpeklerin disipline edilmesi ve davranışlarının kontrol altına alınması
  • Temel komutlara karşılık vermesi
  • Şahsın korunması ve alan korumasında farkındalığın artırılması
  • Saldırganlıklarını tehlike durumlarında göstermeleri
  • Ödül, oyun ve eğlence ile eğitimlerini tamamlamış olmaları

Hedef alınarak, gün içinde tasmasız bir şekilde durabilmeleri, evlerini ve sahiplerini tanıyarak alan farkındalıklarının oluşmasının sağlanması için özel eğitim programı hazırlanmaktadır.

 

Köpeklerle Sadakat Oyunu

 

 

Köpekler sadık dostlarımızdır. Ancak korku vermek ve zarar verici davranışlarda bulunmak onları sadakat yerine içe kapanık, psikolojileri bozuk, zarar verici yapabilmektedir. Tutarsız davranışlar, köpek dostumuza karşı zarar verici ve korkucu tavırlarla itaat etmesini sağlamak ne yazık ki beklenilen sonucu vermek yerine tam tersine neden olabilmektedir. Bu nedenle Antalya Köpek eğitmeni ve eğitim programı kapsamında, köpeklerin dilinden anlayarak onlarla sadakat oyunu oynamak başarılı olmaktadır.

İlk temel ilkemizin sevgi olması ve onlarla oyun oynamanın bağ kurmak için muhteşem olması gerçeğidir. Oyun oynamak, temel ihtiyaçlarını karşılamalarına engel olmamak, ödül sistemiyle yapmaları gereken davranışlara yönelik çalışmalar uygulamak etkili olacaktır. Sadakat oyunu için bağ kurmak temel alınır.

 

Köpek Psikolojisi Ve Sosyolojik Kuram

 

Köpek psikolojisi ve sosyolojik kuram kapsamında eğitmenlerin evrensel köpek eğitimi sistemini kullanarak, köpeklerin cinslerine göre eğitim almalarına özen göstermektedir. Her insan ve toplum gibi farklılıkların bulunduğu sosyolojik alanda, köpeklerin de farklılıklarına, cinslerine ve yaşlarına dikkat edilerek eğitim hazırlanmaktadır. Antalya köpek eğitmeni Dog Clup için her zaman geçerli olan ’’eğitim sevgiyle ve bilimle verilebilir, korku ve zararla verilemez.’’

Profesyonel Köpek Eğitmenleri ile yıllardır hizmet veren Antalya Dog Club firmasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

www.antalyadogclub.com