Antalya’nın En Güzel Koyları

Antalya’nın En Güzel Koyları
8 Temmuz 2021 11:30

Işıltılı turkuaz sular, pırıl pırıl bembeyaz kumlar ve yemyeşil ormanlar arasında bir koyda denizin tadını çıkardığınızı hayal edin! Türkiye’nin en gözde şehirlerinden olan Antalya sahillerinde sizi bekleyen manzara tam da bu olacaktır. Sıcacık denizi sayesinde unutulmaz anılar biriktireceksiniz.

 

Türkiye’nin tatil cenneti olarak bilinen Antalya, en güzel koylara ve plajlara ev sahipliği yapmaktadır. Bu yaz Antalya’da bir tatil planı yapacaksanız, Akdeniz’in masmavi plajlarında yüzmeden önce en güzel koylar listemize göz atmalısınız.

 

Maden – Atbükü Koyu

 

Mavi ve yeşil tonların birleştiği Maden Koyuna, kızılçam ormanının içerisinden ilerleyen doğa harikası bir yol ile ulaşılıyor. İnce çakıl plajı ve göz alıcı güzelliğe sahip denizi, kamp tutkunlarını kendine çekmeyi başarıyor.

 

Adrasan Koyu

 

Doğal güzellikleri ile gelen herkesi kendine hayran bırakan büyüleyici havasından kolay kolay vazgeçemeyeceksiniz. Bu tabiat harikası koy, berrak bir denize sahiptir. Koyda ücretli ve ücretsiz birçok plajlar bulunmaktadır.

 

Korsan – Karaöz Koyu

 

Finike körfezinde, Antalya körfezinin batısında kamp yapmak isteyenlerin gözde yeri haline gelmiştir. Deniz ve ormanın kusursuz görüntüsü, buraya gelen insanları etkilemeyi başarır.

 

Delik Deniz – Kral Koyu

 

Doğal güzellikler ile tarihin iç içe olduğu bu koy, muhteşem doğası ve turkuaz denizi ile adeta gelen ziyaretçilerini büyülemeyi başarır. Etrafında çevrili olan muz bahçeleri, manzarasına ayrı bir hava katmaktadır.

 

Bostanlık Koyu

 

Doğa ile iç içe ama sakin bir yer arıyorsanız, Bostanlık Koyu tam da size göre! Şehrin gürültülü kalabalığından uzaklaşıp kamp yapmayı planlıyorsanız, bu koyu tatil planları listenize eklemelisiniz.

 

Hidayet Koyu

 

Zeytin ağaçları ile çevrili bu koyda yüzerken, doğa sesleri size eşlik eder. Kaş’ ta bulunan bu koya, tekne yardımı ile ulaşabilirsiniz.

 

Konaklayabileceğiniz Antalya otelleri için https://www.tatileksper.com/ adresini ziyaret edip, rezarvasyon oluşturabilirsiniz.