#Anıtkabir türbe olsun

#Anıtkabir türbe olsun
30 Kasım 2012 09:34

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, bu sabah #Anıtkabir Türbe Olsun hashtagi ile karıştı.

 

Sosyal paylaşım sitesi Twitter, bu sabah #Anıtkabir Türbe Olsun hashtag’i ile karıştı. İnternet dünyasında trol olarak tanımlanan ve insanları kışkırtmak için bu tip hareketler yapan bir takım kişiler tarafından TT list’e girmesi sağlanan hashtag, tepkilere neden oldu. 


İşte o twitlerden bazıları:


Anıtkabir Türbe Olsun” diyenler; türbe olmaya ne hacet zaten el’an tapınak!


Atatürk ibadete açılsın Anıtkabir türbe olsun.

       

Anıtkabir Türbe Olsun. Zaten atamız dindar bir adamdı, o da böyle olsun isterdi. Kemiklerini sızlatmayalım, çarpılırız Hafizanallah.

       


Eğer ki Atatürk’ü Allah’a, geri kalan herşeyi Atamıza borçluysak Anıtkabir Türbe Olsun. Atamız da yaşasaydı bunun böyle olmasını isterdi ki.

 

 

 


    

 

Atatürk’ü sevenler ise olayı protesto etti. Attıkları twitlerle tepkilerini belli eden Twitter kullanıcıları kısa sürede hashtag’i bastırmayı başardı.

 

Anıtkabir türbe olsun diyenler;sizin aldığınız abdest bile yetmez kapısından geçmeye!!!Yüreğinde pislik olana abdest tutmaz çünkü…!!!

   


Anıtkabir Türbe Olsun diyenlerin Tayyibin evini Kabe yapması an meselesi..

        


Anıtkabir Türbe Olsun diyenlerle aynı ülkeyi paylaşmaktan utanç duyuyorum.Herşeyinizi borçlu olduğunuz değer yatıyor orda ! Yazık .


Anıtkabir türbe olsun diyerek aklı sıra dalga geçen beyinsizler Ata’nın birkaç fikrini öğreninde biraz beyniniz gelişsin yada rahat bırakın

.


Anıtkabir Türbe Olsun diyen kisilere 2 sorum var? 1)Babanızın kim oldugunu biliyor musunuz? 2)Soyadınız var mı? 2 Evet varsa cevapta UTANIN

        


Anıtkabir Türbe Olsun diyenler İran’a gitsin      


*Trol nedir: İnternet dünyasında özellikle Twitter benzeri sosyal paylaşım sitelerinde insanları bilinçli olarak kışkırtmak amacıyla mesajlar yayınlayan ve bu mesajların yayılmasını sağlayan kişilere trol deniyor.