Android cihaza taşınan en iyi NES oyunları

Android cihaza taşınan en iyi NES oyunları
12 Mart 2019 18:46

Eskileri hatırlamak ve nostalji yaşamak isteyenler için bugün sizlere Android cihazlar için en iyi 5 NES emülatörünü derledik.

 

 

 

NES Nedir?

 

NES, 90’lı yılların en favori oyun konsollarından bir tanesidir. Oyun haberleriNES, içerdiği basit komutlar ve aile dostu olan oyunları ile birçok kişinin aklında yer etmiş olan bir oyun konsoludur. Şimdi her ne kadar NES konsolu aktif olmasa da Android cihazlar üzerinden bu oyunlara ulaşmak mümkün. İşte en iyi 5 NES emülatörü:

 

5 NES Emülatörü

 

EmuBox: Liste içerisinde bulunan en iyi emülatörlerden bir tanesidir. İçerisinde birçok oyun vardır. Kullanımı çok basit olan emülatörlerden biri olan EmuBox, Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilir.

 

John NESS: Hem NES hem de SNES konsolları için emülatör desteği sunan John NESS, oyun içerisinde kullanıcılara hile, kontrolcü desteği ve ağır çekim seçenekleri sunuyor. Uygulamayı yüklemek ücretsiz fakat oyun içinde ücretli alımlar mevcut.

 

Nostalgia.NES: Uygulama içerisinde diğer platformlar için de geçerli olan FCEUX emülatörü kullanılıyor. Emilatör içerisinde, kayıt sistemi desteği, kablosuz bağlantı kontrolcü desteği gibi seçenekler kullanıcılara sunuluyor.

 

Retro8: Ücretli olan Retro8, kullanıcılara oyun içi hile ve kablosuz bağlantı seçenekleri sunuyor. Emülatörü almak isteyenler için fiyat: 4,99 TL.

 

RetroArch: Kullanımı zor olan emülatör, ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor. Oyunu oynamak isteyenlerin emülatörün sayfasından kaynak kodları indirmesi gerekiyor.

 

Kaynak  :https://www.teknosayfa.com/oyun/