Android Apk Dosyalarını Kolayca İndirin

Android Apk Dosyalarını Kolayca İndirin
11 Temmuz 2021 15:15

Apk android tabanlı sistemlerin desteklemiş olduğu bir dosya uzantısıdır. Android tabanlı bir cihazımıza bir uygulama veya oyun kurmak istiyorsak dosya uzantısı apk olmak zorundadır. Android tabanlı cihazların genellikle uygulama indirdiği market Google play store’dir. Play store’de milyonlarca google’nin yayınlamasına izin verdiği uygulamaları bulabilirsiniz. Lakin modifiye uygulamalar arıyorsanız bunun için apk sitelerine göz atmanızda fayda var. Özellikle bir çok oyunsever oyunların kısıtsız sürümlerini veya hileli versiyonlarını araştırmaktadır. Apk hile için hilelipc.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Bir çok oyun ve uygulamanın apk dosyalarına kolayca erişerek bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirebilirsiniz.

 

 

Mobilde oynadığınız oyunları aynı zamanda bilgisayarınızda da oynamak istiyorsanız bunun için bilgisayarınıza Android emülatör programlarından bir tanesini kurmak zorundasınız. Özellikle Pubg mobil oynayanların bir çoğu oyunu bilgisayarda oynamaktan daha çok zevk almaktadırlar. Bunun için Pubg’nin kendi android emülatörü olan gameloop’u indirip bilgisayarınıza kurduktan sonra Hilelipc.com adresinden indirmiş olduğunuz Pubg mobile apk ‘sını bilgisayarınıza kurup sorunsuzca oyun keyfinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Tüm dünyayı kasıp kavuran Pubg mobile çılgınlığına cihazım Google play sürümünü desteklemiyor gibi sorunlarla uğraşmadan hilelipc.com adresinden pubg mobile apk’sını indirerek sizde bu çılgınlığa katılabilirsiniz. Dünya’nın en popüler oyunlarından biri olan Pubg mobile sürekli yeni etkinliklerle oyunu cazibe merkezi haline getirmeye devam ediyor. Oyunun son güncellemesi olan PUBG Mobile 1.5 Ateşleme sürümünü hemen indirerek maceraya kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Pubg mobile dışında yine gençlerin en çok oynadıkları oyunlardan bir tanesi de Brawl Stars’dır. Özellikle daha küçük yaşta oyuncuların tercih ettiği Brawl Stars 2021 yılının en çok indirilen oyunları arasında yerine almayı başardı. Bilgisayarınızdan veya mobil cihazınızdan Brawl Stars oynamak istiyorsanız brawl stars apk dosyasını kolay ve hızlı bir şekilde indirerek oyuna başlayabilirsiniz. Oyunu telefonunuza kurmak için Play store harici uygulama kurmaya izin vermeniz gerekiyor. Cihazlara virüs bulaşmasına karşı alınmış bu önlem aynı zamanda sizi harici sitelerden apk dosyası indirirken dikkatli olmaya karşı uyarıyor. Güvenilir olmayan sitelerden indirilen apk dosyaları cihazınızda sorunlara yol açabilir.