Altın Küpe Ürünlerinde Dev Kampanya

Altın Küpe Ürünlerinde Dev Kampanya
29 Mart 2021 21:14

Altın küpe her kadının öncelikli seçimi olan aksesuarlardan biridir. KRD Gold küpe koleksiyonu her tarzdan kadının kendisi için doğru modeli bulabileceği zenginliğe sahiptir.

 

Küpe modeli seçerken tarzınıza uygun olabilecek modelleri seçmeniz önemlidir. Bir diğer önemli konu da yüz şeklinize uygun model seçmektir. KRD Gold ile alışveriş yaptığınızda tarzınızı tamamlayacak en uygun model ve bütçenizi zorlamayacak olan fiyatlar size sunulur.

Eğer yüz şeklinize göre küpe seçimi yapmak istiyorsanız ve oval yüz hatlarınız varsa her modelden küpeler sizin için uygundur. Yuvarlak yüz hatları için sizi daha zayıf gösterebilecek modelleri tercih edebilirsiniz. Çok kalın olmayan ince hatlı modeller sizin için oldukça uygundur.

 

Beyaz Altın Küpe Modelleri

 

Beyaz altın özellikle genç kadınlar arasında tercih edilen altın küpe modellerinden biridir. Farklı ve şık tasarımlar ile zengin görünüme sahiptir ve KRD Gold kalitesiyle size en harika aksesuar deneyiminizi yaşatır.

Farklı modeller ekonomikten yükse fiyata kadar geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Bir kere aldığınızda ömür boyu kullanabileceğiniz küpeler dış görünüşünüzü de önemli ölçüde etkiler. Örneğin yumuşak yüz hatlarına sahip olmak istiyorsanız halka küpeleri tercih edebilirsiniz.

Yüzünüz kalp şeklinde ise özel tasarım üçgen model küpeler size inanılmaz bir hava katarak güzelliğinize güzellik katar. İşçilik ne kadar fazla olursa küpe fiyatları da o kadar artacağı için satın alırken buna göre de karar verebilirsiniz.

 

En Ucuz Altın Küpe Fiyatları

 

Her kadının vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan altın küpe sahip olduğu farklı fiyat çeşitleriyle de her bütçeye uygundur. Fiyatları etkileyen en önemli faktör altının saflık oranıdır. 24 ayar altınlarda altın oranı fazla olduğu için daha yüksek fiyatlı olurlar. Altın ayar sayısı düştükçe fiyatlar da düşer.

Altın küpelerinizi kullandıktan sonra temizlemeniz de oldukça önemlidir. Temizlemek için birkaç farklı yöntem bulunur. Sıcak su ile temizleyebilirsiniz. Eğer rengini korumak istiyorsanız suya bir miktar bulaşık deterjanı ekleyebilirsiniz.

Küpelerinizi kıyafetinizle kombinlediğinizde kendinizi daha şık ve güzel hissedersiniz. Altın küpeler sahip oldukları zengin görünüm ile her kıyafetle kombinlenebilirler. Şık ve özel tasarım ürünler için https://www.krdgold.com/altin-kupe-modelleri sayfasına gidebilirsiniz.