Altın İğne Uygulaması Nedir?

Altın İğne Uygulaması Nedir?
29 Temmuz 2021 15:36

Yaşlanma ve farklı nedenlere bağlı olarak ciltte meydana gelen deformasyonların giderilmesi, cildin yenilenerek gençleşmesi için uygulanan İzmir altın iğne uygulaması sıklıkla tercih edilen estetik işlemlerdendir.

 

 

Cilt işlemlerden sonra daha canlı ve parlak bir görünüm kazanarak uygulamanın etkileri kişilere genç bir görünüm kazandırılmasına yardımcı olarak devam eder.

Hem yüz hem de vücudun istenilen her bölgesine güvenli bir şekilde uygulama yapılabilirken kişi acı ya da ağrı hissetmeden konforlu bir süreç yaşar.

Her türlü cilt ve cilt rengine uygun olarak İzmir altın iğne yapılabilmesi, etkilerinin hemen görülebilmesi, cerrahi işlem gerektirmemesi sağlamış olduğu avantajlar arasında yer alır.

Altın İğne Nasıl Uygulanır?

Cilt güzelleştirme ve gençleştirme yöntemi olan altın iğne uygulaması oldukça ağrısız ve kısa sürede etkileri görülen bir estetik uygulamadır. Cilt temizlendikten sonra kremlerle uyuşma sağlanarak işlemler başlatılır.

Tedavinin kaç seans süreceği kişinin cilt yapısına bağlı olup bir seans 30-45 dakika arasındadır. Cilt altına altın iğne ucu yardımıyla radyo frekans dalgaları verilerek cilt tahribatı yapılıp sorunlu olan bölge onarım sürecine başlar.

Etkileri hemen görülen uygulamanın bitimi sonrasında cilt kendini onarmaya devam eder.

Altın İğne Etkisi Ne Kadar Sürer?

Uzun süre etkili olan altın iğne uygulaması istenilen zaman tekrarlanabilme özelliğine sahipken kalıcı etkiler görülmesi söz konusu olduğundan gerek duyulmaz. Etkileri kalıcı olup işlem beklenilen sonuç alınana kadar seanslarla devam eder.

Cilt seansların bitiminde istenilen etkileri göstermeye hemen başlarken sonrasında onarım süreci devam ederek cilt kendini yenilemeye devam eder. Cilt yapısına bağlı olarak seans sıklığı değişirken istenilen etki oluşana kadar uzman hekim kontrolünde İzmir altın iğne seans sıklığı ayarlanabilir.

İzmir Botoks Nedir?

İzmir botoks uygulamaları ciltte meydana gelen deformasyonları ve sağlık sorunlarının giderilmesi için etkili olan bir estetik uygulamadır. Cerrahi olmadan müdahale edilmesi ve son derece ağrısız bir şekilde uygulandığı için sıklıkla tercih edilir.

Vücudun her bölgesine uygulanabilen botoks uygulamaları kırışıklık tedavisi, aşırı terleme, migren ve yüz şekillendirme gibi birçok alanda uygulanabilir.

Estetik ve kozmetik amaçlarla uygulanabilir olmasının yanı sıra İzmir botoks tıpta da sıklıkla kullanılır. Etkisini yitirmesi halinde tekrarlanabilen bir enjeksiyon uygulamasıdır.

Pratik, kişinin iyileşme sürecine ihtiyaç duymaması ve güvenli olmasından dolayı sık bir şekilde tercih edilen estetik işlemler arasında yer alır.

İzmir Botoks Fiyatları

Botoks işlemlerinin maliyetleri uygulama yapılacak merkez ve kişinin cilt problemlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle beklentilerin doğru aktarılması ve doğru yöntemlerle doğru tedavinin yapılması önemlidir. İzmir botoks uygulama öncesinde mutlaka ciltteki sorunların belirlenmesi ve hangi bölgeye uygulama yapılacağı, hangi yöntemin uygulanacağı bilinerek maliyetlerin oluşturulması için muayene olunması önem taşır. Steril şartlarda ve uzman hekimlerin kontrolünde sürecin olması önemlidir.

Lazer Epilasyon Kimlere Yapılır?

Günümüzde sıklıkla uygulanan estetik işlemlerden olan, kıl ve tüy problemlerine kalıcı bir şekilde çözüm üreten bir teknoloji olan İzmir lazer epilasyon uygulamaları kadın ya da erkek fark etmeden herkese uygulanabilir. Kıl ve cilt analizi yapılarak doğru yöntemlerin belirlenmesi için mutlaka muayene olunmalıdır.

Uzman kişilerin uygun aday olarak belirlemesi sonrası güvenli bir şekilde seanslara başlanabilir ve kalıcı sonuçlar alınarak kıl problemlerinden kişi kurtulur. İzmir lazer epilasyon sayesinde kişiler pürüzsüz görünüme kavuşur.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Epilasyon işlemleri kişilere özel olarak uygulanmaktadır. Bu nedenle maliyetler ve tedavi süreci değişkenlik gösterir.

Fiyatlarda seans süresi ve sıklığı, uygulama yapılacak alan genişliği, yöntemlerin belirlenmesi gibi etkenler değişiklik yaşanmasına neden olur. İzmir lazer epilasyon işlemlerinden önce analiz yapılması fiyatları belirlerken, aynı zamanda süreç hakkında detaylı bilgi alınmasına etkendir.