Altcoin Piyasaların’da “PEPEINU” Çılgınlığı !

Altcoin Piyasaların’da “PEPEINU” Çılgınlığı !
30 Nisan 2023 19:50

Yeni bir kripto para birimi olan Pepe Inu, sevilen mem karakteri Kurbağa Pepe’ye saygılarını sunmak için burada. Pepe kısa süre önce benzersiz ve eğlenceli varlığının kripto para piyasasında ortaya çıktığını duyurdu.

 

 

Pepe Inu, şimdiye kadar gerçek bir değeri olmayan, kullanımı basit ve eğlenceli bir madeni paradır. Kullanıcılar için genellikle karmaşık ve kafa karıştırıcı olabilen diğer birçok DeFi projesinin aksine Pepe Inu, projenin arkadaş canlısı ve eğlenceli köpek temalı arayüzü ile deneyimi daha ulaşılabilir ve keyifli hale getirmeyi amaçlıyor.

 

Şirket, ön satış olmadan gizli madeni paralar çıkarıyor ve arzı sınırlı. Jetonların toplam %90’ı likidite havuzuna gönderildi. Arzın kalan %10’u, yalnızca gelecekteki merkezi borsa listeleri, köprüler ve likidite havuzu için belirteç olarak kullanılmak üzere sahibin cüzdanında tutuluyor. Şirket, diğer kripto meraklıları ve mem severler arasında popülerlik kazandı. Madeni paranın piyasaya benzersiz yaklaşımı, olağan yutturmacadan bıkmış olanlarda ilgi uyandırdı.

 

Ayrıca, Pepe Inu’nun yaratıcıları madeni paraya ve yalnızca eğlence amaçlarına odaklanır. Şirket, madeni paranın değerinin tamamen memetik gücünde yattığına ve insanları Pepe memesine duyulan ortak sevgi etrafında birleştirebileceğine inanıyor. Projenin sözcüsü Subhan Syed, “Pepe Inu, DeFi’yi herkes için eğlenceli ve erişilebilir kılmakla ilgili” dedi. “Finansın geleceğinin merkezi olmaması gerektiğine inanıyoruz, ancak mevcut kullanıcı deneyiminin birçok insan için göz korkutucu olabileceğinin de farkındayız.

 

Pepe Inu ile sadece kullanımı kolay değil aynı zamanda ilgi çekici ve eğlenceli bir proje yaratarak bunu değiştirmeye çalışıyoruz.” Pepe Inu’da kullanıcı, içsel değeri olmayan mutlak memetik güç üzerinde çalışır. Sonuç olarak Pepe Inu, $PEPEINU’nun Matt Furie veya onun Kurbağa’yı yaratmasıyla hiçbir ilişkisi olmadığını vurguluyor. Bu mem parası, dünya çapındaki mem severlere eğlence ve neşe getiren bir meme bir saygı duruşu niteliğindedir. Pepeinu hakkında daha fazla bilgi edinmek ve katılmak için

 

https://pepeinu.xyz/