Altaylı: Tam kapanma falan beklemeyin, böyle bir şey olmayacak

Altaylı: Tam kapanma falan beklemeyin, böyle bir şey olmayacak
13 Nisan 2021 13:15

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, “Tam kapanma olacaksa 14 gün hiçbir işe yaramaz en az 1 ay olmalı’ diyorlar. Çünkü 14 günlük bir tam kapanma sadece ev işi bulaşmayı artırıp, açılma ile birlikte vaka sayısında patlama yaratmaktan başka bir işe yaramayacak düşüncesindeler. Bu nedenle tam kapanma falan beklemeyin. Böyle bir şey olmayacak” dedi.

 

 

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, bugünkü yazısında ‘Kapanma’ başlıklı bölümünde, kabine toplantısında gündeme geleceği belirtilen tam kapanmaya değindi.

“Herkes bugün Bakanlar Kurulu’ndan nasıl bir karar çıkacağını, tam kapanma olup olmayacağını merak ediyor” Altaylı, şunları yazdı:

“Tüm uzmanlar, ister iktidara yakın olsun ister iktidara uzak, ortaklaşa bir biçimde ‘Tam kapanma olacaksa 14 gün hiçbir işe yaramaz en az 1 ay olmalı’ diyorlar. Çünkü 14 günlük bir tam kapanma sadece ev işi bulaşmayı artırıp, açılma ile birlikte vaka sayısında patlama yaratmaktan başka bir işe yaramayacak düşüncesindeler. Bu nedenle tam kapanma falan beklemeyin. Böyle bir şey olmayacak.”