Akşener, Kılıçdaroğlu ile görüştü: İYİ Parti’den çağrı geldi

Akşener, Kılıçdaroğlu ile görüştü: İYİ Parti’den çağrı geldi
6 Nisan 2023 16:37

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na yönelik silahlı saldırıya ilişkin Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Ülkemizin huzur ve sükuneti için olayın bir an önce aydınlatılması çağrısında bulunuyoruz” dedi.

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP İstanbul İl Başkanlığı’na yönelik silahlı saldırı nedeniyle Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığına yönelik düzenlendiği düşünülen silahlı saldırı haberinin kamuoyu ile paylaşılmasının ardından Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak bir görüşme gerçekleştirmişlerdir” bilgisini paylaştı.

“30 Mart günü Partimize yapılan menfur saldırının gerçek sorumluları serbest dolaşırken meydana gelen bu olay dikkatle irdelenmelidir” diyen Zorlu, “Ülkemizin huzur ve sükuneti için olayın bir an önce aydınlatılması çağrısında bulunuyoruz. Bu vesileyle tüm CHP camiasına geçmiş olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.