Akşener: İnşallah 14 Mayıs akşamı bütün ayılar dayılar ‘atta’ya gidecek

Akşener: İnşallah 14 Mayıs akşamı bütün ayılar dayılar ‘atta’ya gidecek
10 Mayıs 2023 19:26

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon’da düzenlenen mitingde bir araya geldi.
Atatürk Alanı’nda yapılan miting saat 17:00’de başladı. Trabzon’da mitinge gelen vatandaşlara ilk olarak Mansur Yavaş hitap etti. Yavaş’ın ardından kürsüye Ekrem İmamoğlu çıktı.

 

 

İyi Parti lideri Akşener ise mitingde şu ifadeleri kullandı:

 

 

“İnşallah 14 Mayıs akşamı bütün ayılar dayılar attaya gidecek. Siyasetçi seçmenin karşısında hazır olda durmak zorundadır. Patron sizsiniz. Kadınlar sürtük, çukur, düşük oldu. Gençler süfli oldu, şükürsüz oldu. Bize Allah’sız kitapsız, dinsiz imansız diyorlar. Ülkenin cumhurbaşkanı Allah’a şirk koşuyor. Dinden imandan bahset, 5 maaş 10 maaş alsın, yan gelip yatsın sen işsiz gez. Haramın dibine battınız be! Gencecik çocukların hayallerini çaldınız.

Kafayı kırdılar. Asayişten sorumlu diyor ki biz kazanırsak erkeklerle erkeklerin evlenmesini serbest bırakıyormuşuz. Bir yaşıma daha girdim. Vallahi kafayı yediler. Ama bunlar bu işlerle kafayı bozdular.