AKP’li vatandaş, CHP’li Başkan Özer’e böyle konuştu: Memlekette insanlık kalmadı, her şeyi bitirdiler!

AKP’li vatandaş, CHP’li Başkan Özer’e böyle konuştu: Memlekette insanlık kalmadı, her şeyi bitirdiler!
29 Kasım 2022 10:22

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Kayseri’de esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Bir dükkanda paspas yapan genç, Özer’e “İki üniversite bitirdim, burada paspas yapıyorum” diyerek dert yanarken, bir esnaf ise daha önce AKP’li olduğunu vurgulayarak, “Umutla bekliyoruz. Memlekette insanlık kalmadı, her şeyi bitirdiler” sözleriyle sitemde bulundu. Bir berberde tıraş olan bir vatandaş ise iktidara tepki göstererek, “Yaşamaya çalışıyoruz, yaşanmaz hale getirdikleri memlekette” dedi.

 

 

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, Kayseri’de vatandaşları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Vatandaşa durumu soran Özer bir dokundu bin ah işitti. Geçim sıkıntısıyla boğuşan vatandaşlar iktidara tepki gösterdi.

 

 

“YAŞANMAZ HALE GETİRDİKLERİ MEMLEKETTE YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

 

Özer’in ziyaret ettiği bir berber dükkanında tıraş olan bir vatandaş, AKP iktidarını eleştirerek, “Yaşamaya çalışıyoruz, yaşanmaz hale getirdikleri memlekette. Her şeyin hayırlısını olsun” siteminde bulundu.

Girdiği bir markette çalışan genç “Durumlar nasıl?” diye soran Özer’e, “Durumlar çok kötü” yanıtını verdi. 2 üniversite mezunu olduğunu ancak markette çalışıp paspas yaptığını kaydeden genç, “2 üniversite bitirdim, burada çalışıyorum temizlik yapıyoruz. Durumlar kötü yani, iyi değil” ifadelerini kullandı.

 

 

“MEMLEKETTE HİÇBİR ŞEY KALMADI”

 

 

Daha önce AKP’ye oy verdiğini ancak bundan sonra CHP’ye oy vereceğini kaydeden bir başka esnaf ise, “İyi ki geldiniz, destekliyoruz. Biz eski AK Partiliyiz. 8-9 sene önce bıraktık. Sizi ilgiyle izliyoruz. Artık rüyama giriyor şeyler. Zammı falan boş verin, memlekette insanlık kalmadı, hiçbir şey kalmadı” diye konuştu.

Ekonomiye ilişkin pembe tablo çizen AKP’lileri eleştiren bir başka esnaf ise, “Onların memnuniyet anlayışı nasıl bir şeyse ben çözemedim. Gidişattan da işlerden de hiç memnun değilim” dedi.

Özer’in ziyaret ettiği yaşlı bir esnaf ise, “Belediyeden hiç memnun değilim. Burada 36 yıllık esnafım, şu giriş yüzünden çok işimi kaybettim. Burayı kimseyle danışmadan kendi kafalarına göre yaptılar. Çok müşteri yaptım, bu yüzden size oy vereceğim” şeklinde konuştu.

 

 

“VATANDAŞLARIMIZ BU ADALETSİZ DÜZENİN BİTMESİ İÇİN SEÇİMİ BEKLİYOR”

 

 

Vatandaşların dertli olduğunu ve seçimi beklediğini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ise ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

* İki üniversite bitiren kardeşimiz, ‘Durumlar kötü, görüyorsunuz paspas yapıyorum’ diyor, esnafımız ‘İşler kötü, bizi bu hale getirenlerden hesabı sandıkta soracağız’ diyor, ‘Uçuyoruz, herkes memnun’ diyen halden anlamazlara, vatandaşımız ‘Onların memnuniyet anlayışını biz çözemedik, durumlar her geçen gün daha da kötüye gidiyor’ diyor.

* ‘Yaşamaya çalışıyoruz, yaşanmaz hale getirdikleri memlekette’ diyen kardeşimiz, ‘Daha önce AKP’ye oy verdik, ama pişmanız, umutla sizleri bekliyoruz. Memlekette insanlık kalmadı, her şeyi bitirdiler’ diyen abimiz bu adaletsiz düzenin bitmesi için seçimi bekliyor. Asla umutsuzluk yok. Kışın sonu bahar! Hep beraber yaşanabilir, huzur dolu, sevgi dolu, üreten bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Geliyor gelmekte olan.