AKP'li Çelik'e "Al sana Osmalı tokadı"

AKP'li Çelik'e "Al sana Osmalı tokadı"
11 Ekim 2012 11:12

Milli Gazete manşetinden AKP’ye ”Al Sana Osmanlı!!!” diye yüklendi…
 

AKP sözcüsü Hüseyin Çelik’i ti’ye alarak yerden yere vuran Saadet Partisi’ne yakın Milli Gazete, ”siz ancak Osmanlı’nın İttihat ve Terakkisi olabilirsiniz”  diye seslendi!
 
Çelik’in öncekin gün AKP’nin borozanı haline gelen TRT’den Milli Gazeteye dil uzattığı belirtilen haberde, ”daha siz Milli Piyango’nun ‘millisi’ ile Milli görüşün ‘millisi’ arasındaki farkı idrak edemiyorsunuz” diye AKPli Çelik ile dalga geçildi!
 

 

Haberde Çelik’le ilgili bir de karikatüre yer verildi.
 

 


 
Tokat yiyen Çelik’in karikatürde ”ah nereden geldi bu Osmanlı tokatı” diye hayıflandığı görüldü… 

 
HÜSEYİN ÇELİK’E OSMANLI DERSLERİ

 
AKP Osmanlı olamaz… Çünkü Osmanlı hiçbir zaman Haçlılarla ittifak yapmadı.

AKP Osmanlı olamaz… Çünkü Osmanlı, hiçbir zaman israil’in müttefiki olmadı.
Önüne konan çil çil altınlara rağmen, parayla toprak satmadı.

AKP Osmanlı olamaz… çünkü Osmanlı, hiçbir zaman Amerika ile stratejik ortak olmadı; hiçbir zaman Batı’dan medet ummadı.

AKP Osmanlı olamaz… Çünkü Osmanlı hiçbir zaman 1 Mart tezkeresini imzalayıp, limanları ve haavalanlarını ABD uçaklarına açıp Irak’ta olduğu gibi bir komşu müslüman ülkede 1.5 milyon Müslümanın katledilmesine yardım etmedi. Hatta, sadece Müslümanların değil, mazlum hiçbir halkın karşısında zalimin yanında saf tutmadı.

AKP Osmanlı olamaz… çünkü Osmanlı 1911 yılında Libya’ya, İslam topraklarını korumak için girmiş, Trablusgarp savaşını yapmıştı. Tam 100 yıl sonra 2011 yılında aynı Libya’ya, AKP NATO gemileriyle, Haçlı askerleriyle girdi.

AKP Osmanlı olamaz… Çünkü Osmanlı dini değerler aşağılandığında, Hz. Peygambere hakaret edildiğinde milletin gazını almadı.

AKP Osmanlı olamaz… Avrupa’da dans edildiğinde Osmanlı padişahı bir mektupla ahlâksızlık diye o dansı yasaklattı. Siz AB uyum yasalarını hazırlayıp lezbiyenler, gayler ve eşcinsellerin dernek kurmasını sağladınız! AKP Osmanlı olamaz… Osmanlı asla fuhşu, zinayı yasallaştırmadı, serbest bırakmadı.

AKP Osmanlı olamaz… çünkü Osmanlı Avrupa’ya teslim olmak için değil, teslim almak için gitti. AB Bakanlığı kurup Avrupa Birliği’ne girmek için değil, İslam Birliği’ni kurmak için çalıştı.

AKP Osmanlı olamaz… Çünkü Osmanlı, düşmanını islam coğrafyasında aramadı.

AKP Osmanlı olamaz… Çünkü Osmanlı kıtalara İslam’ı taşıdı. Siz Mısır’da, Tunus’ta laiklik tavsiyesinde bulundunuz.