AKP’li belediyeye ait aşevinde tepki çeken görüntüler!

AKP’li belediyeye ait aşevinde tepki çeken görüntüler!
26 Mayıs 2021 20:17

AKP’li Koçarlı Belediyesi tarafından yoksul yurttaşlara yemek dağıtmak için kurulan aşevinin görüntüleri mide bulandırdı. Aşevindeki yemeklerin çöp kovalarıyla birlikte yerde durduğu, zeminin ise çamur ile kaplı olduğu görüldü.

 
Aydın’ın Koçarlı ilçesinde AKP’li Koçarlı Belediyesi’nin skandallarına yenisi eklendi. Geçen günlerde ilçe girişinde kazılan çukurlara çöpleri doldurduğu ortaya çıkan Koçarlı Belediyesi’nde şimdi de aşevi skandalı patlak verdi.

Koçarlı Belediyesi tarafından yoksul yurttaşlara yemek dağıtmak için kurulan aşevinde kaydedilen bir görüntü mide bulandırdı.

Haber Aydın’dan Cem Celil Lale’nin haberine göre, kaydedilen görüntüde aşevindeki yemeklerin çöp kovalarıyla birlikte yerde durduğu, zeminin ise çamur ile kaplı olduğu görüldü. Aşevinde hijyen şartlarının hiçbirinin yerine getirilmediği ortaya çıkarken, Koçarlı Belediyesi’nden henüz bir açıklama yapılmadı.

 

Görüntülerle ilgili yorum yapan yurttaşlar ise, “Fakir fukaraya hizmet böyle mi yapılır? İnsanların yardıma ihtiyacı olabilir. Belediyeler bunu sağlayabilir ama bu şekilde mi? Yazıklar olsun. Nedim Kaplan kendisi buradan yemek yer mi?” ifadelerini kullandı.